Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-40%
Akcija traja še
Proizvajalec Stolkar

KOPALNIŠKI BLOK SYDNEY

Hiter pregled

Elegantni kopalniški blok SYDNEY je prava izbira za vsakega, ki prisega na minimalistični in funkcionalni dizajn. Na voljo je v elegantni beli barvi v visokem sijaju in je sestavljen iz umivalnika in dveh omaric, ki ne zavzameta veliko prostora a vselej nudita dovolj prostora za shranjevanje vaših higienskih pripomočkov, čistil in brisač.

Spletna cena: 362,90 €

12 x 30,25 €
Redna cena: 600,00 €
Prihranite: 237,10 € (40%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 5,79 €
Akcija na obroke EOM 0% samo do 16.11.! 0 % obresti in brez stroškov do 12 obrokov
V promocijskem obdobju za nakupe preko hitrega kredita LEANPAY na 3, 6 ali 12 obrokov nudimo obročno plačilo brez stroškov in obresti. Akcija traja do 16.11.2020. Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Elegantni kopalniški blok SYDNEY je prava izbira za vsakega, ki prisega na minimalistični in funkcionalni dizajn. Na voljo je v elegantni beli barvi v visokem sijaju in je sestavljen iz umivalnika in dveh omaric, ki ne zavzameta veliko prostora a vselej nudita dovolj prostora za shranjevanje vaših higienskih pripomočkov, čistil in brisač. Omarica je izdelana iz kakovostnega MDF materiala, ki je bolj odporen na praske, poškodbe in na vlago. Omarica ima funkcijo mehkega zapiranja, ki nudi lažjo in dolgoletno nemoteno uporabo, saj preprečuje trenje in nastajanje poškodb. Ogledalo ni vključeno!

FUNKCIONALEN DIZAJN ZA MANJŠE KOPALNICE

Kopalniški blok SYDNEY je sestavljen iz umivalnika in dveh omaric, ki ne zavzameta veliko prostora v vaši kopalnici a vselej nudita dovolj prostora za shranjevanje vaših higienskih pripomočkov, čistil, brisač in ostalih željenih predmetov.

FUNKCIJA MEHKEGA ZAPIRANJA ZA LAŽJO IN DOLGOLETNO UPORABO

Predali in vratca na omaricah kopalniškega bloka SYDNEY imajo funkcijo mehkega zapiranja, ki vam nudi lažjo in bolj lahkotno uporabo, hkrati pa ta funkcija preprečuje trenje, nastajanje poškodb in odrgnin na pohištvu, zato vam bo dobro služilo mnogo let.

VISOKI SIJAJ ZA ELEGANTEN IN ČISTI IZGLED KOPALNICE

Kopalniški blok SYDNEY je na voljo v beli barvi v visokem sijaju, ki pohištvu nudi bolj eleganten izgled, z njim pa kopalnica izgleda bolj čista in hkrati tudi bolj svetla, saj se svetloba odbija od front in ustvari iluzijo večjega prostora.

Barva:

  • Bela visoki sijaj (fronte)
  • Bela mat (korpus)

Material:

  • Fronte: MDF (19mm)
  • Korpus: laminirana PVC plošča

Dimenzije vključenih elementov (ŠxVxG):

  • Omarica za umivalnik 60 x 54 x 39,3 cm
  • Umivalnik 61 x 40 x 18 cm
  • Visoka viseča omarica 35 x 160 x 31,9 cm
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje