RAZREZALI SMO CENE!
Nakupuj na 12 obrokov brez obresti in stroškov.

Še
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-40%
Akcija traja še
Proizvajalec Stolkar

KOPALNIŠKI BLOK MALAGA I (VEČ BARV)

Hiter pregled

Kopalniški blok, ki je primeren tako za majhne kot za velike kopalnice, saj ne zavzame veliko prostora, hkrati pa nudi vse kar potrebujete: umivalnik, praktično ogledalo, odprti poličnik ter dve omari, kamor lahko pospravite čistila in razne higienske pripomočke. Vratca in predali imajo funkcijo mehkega zapiranja, ki omogoči lažjo uporabo ter preprečuje trenje in poškodbe.

Spletna cena: 575,90 €

12 x 48,00 €
Redna cena: 960,00 €
Prihranite: 384,10 € (40%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Nakupuj na obroke z EOM 0% samo do 31.10.! 12 obrokov z 0 % obresti in brez stroškov.
V akcijskem obdobju za nakupe s hitrim kreditom LEANPAY na 3, 6, 9 ali 12 obrokov nudimo obročno plačilo brez stroškov in obresti. Akcija traja do 31.10.2020.
Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Primeren je tako za majhne kot za velike kopalnice, saj ne zavzame veliko prostora, hkrati pa nudi vse kar potrebujete: umivalnik, praktično ogledalo, odprti poličnik ter dve omari, kamor lahko pospravite čistila in razne higienske pripomočke. Vratca in predali imajo funkcijo mehkega zapiranja, ki omogoči lažjo uporabo ter preprečuje trenje in poškodbe. Na voljo je v treh različnih barvnih kombinacijah, med katerimi lahko prosto izbirate in ustvarite svojo sanjsko in unikatno kopalnico.

FUNKCIJA MEHKEGA ZAPIRANJA ZA LAŽJO IN DOLGOLETNO UPORABO

Predali in vratca na omaricah kopalniškega bloka MALAGA I imajo funkcijo mehkega zapiranja, ki vam nudi lažjo in bolj lahkotno uporabo, hkrati pa ta funkcija preprečuje nastajanje poškodb in odrgnin na pohištvu, zato vam bo dobro služilo mnogo let.

VISOKI SIJAJ ZA ELEGANTEN IN ČISTI IZGLED KOPALNICE

Kopalniški blok MALAGA I je na voljo v kombinaciji grafita ter bele, platina ali nube barve v visokem sijaju, ki pohištvu nudi bolj eleganten izgled, z njim pa kopalnica izgleda bolj čista in hkrati tudi bolj svetla, saj se svetloba odbija od front in ustvari iluzijo večjega prostora.

OBILO PROSTORA ZA SHRANJEVANJE IN ORGANIZACIJO

Kopalniški blok MALAGA vključuje odprti poličnik ter dve omari različnih velikosti, ki vam nudita obilo prostora za shranjevanje vseh vaših higienskih pripomočkov, čistil, brisač in ostalih željenih predmetov. Predali se lahko do konca odprejo in tako nudijo kar največ prostora za shranjevanje.

Barva:

  • Bela, nube ali platina v visokem sijaju (fronte in pulti)
  • Grafit (korpus)

Material:

  • Fronte: MDF (19 mm)
  • Korpus: PVC plošča

Dimenzije vključenih elementov (ŠxVxG):

  • Omarica za umivalnik 60 x 48,8 x 50 cm
  • Odprti poličnik 30 x 48,8 x 50 cm
  • Visoka viseča omarica 40 x 137,8 x 31,9 cm
  • Ogledalo 50 x 70 x 2 cm
  • Umivalnik 39 x 39 x 13,5 cm

Pult je v enem kosu.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje