Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Naslonjač Shell (več barv)

Proizvajalec
REX Kralj
Naslonjač Shell zasluženo zaseda mesto med legendarnimi umetninami Nika Kralja. Zaradi minimalističnega dizajna je Shell izredno eleganten, obenem pa ohranja popolno ergonomičnost.
389,00 €
Dobava: 3-7 dni
Cena dostave: 5,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Naslonjač Shell: bela

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Naslonjač Shell  zasluženo zaseda svoje mesto med legendarnimi umetninami Nika Kralja. Naslonjač je svojo končno obliko dobil leta 1956 in kmalu postal vroče blago. Osnovna ideja stola je uporaba dveh enako oblikovanih kosov lesa tako za sedeš kot naslonjalo. Zaradi minimalističnega dizajna je stol Shell izredno eleganten, obenem pa ohranja popolno ergonomičnost. Sedenje v stolu je udobno in daje vaši hrbtenici prijeten počitek. Shell je perfektna kombinacija kovinskega podnožja in lesenega sedežnega dela. Zaradi minimalističnega dizajna in ergonomske oblike naslonjač Shell enostavno najde svoje mesto v vsakem domu, pisarni ali javnemu mestu.

Naslonjač Shell je oblikoval oblikovalec slavnih stolov REX, Niko Kralj, narejen je iz bukovega lesa in je na voljo je v treh različnih barvah, črni, beli in naravni. Po naročilu je možno stol Shell naročiti tudi v lesu lešnika in ga oblaziniti v usnje različnih barv.

Material: bukov les, kovina

Dimenzije:

  • Višina: 77 cm
  • Dolžina: 54 cm
  • Širina: 63 cm

Barve: 

  • bela
  • črna

Garancija: 12 mesecev

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij