Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Odeja Merinofil Extra (volna merino; več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Odeja Merinofil Extra je voluminozna in zelo topla pralna odeja. Odeja je izdelana iz zelo kvalitetnega bombažnega inleta ter polnjena s plastjo polnila iz ovčje volne MERINO Woolmark kvalitete. Odejo odlikuje izjemna sposobnost akumulacije toplote. Še posebej jo priporočamo revmatikom. Na voljo v več dimenzijah.
Price From: 134,70 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 0,00 €-3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Odeja Merinofil Extra

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Voluminozna in zelo topla pralna odeja Merinofil Extra je izdelana iz zelo kvalitetnega bombažnega inleta ter polnjena s plastjo polnila iz 100% ovčje volne MERINO Woolmark kvalitete. Odlikuje jo izjemna sposobnost akumulacije toplote. Odeja Merinofil Extra je zračna ter primerna za vse, ki si želijo prijetno in toplo ležišče. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Še posebej jo priporočamo revmatikom. Odeja Merinofil Extra je produkt podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100% bombažni inlet. Visoko kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen, hkrati pa tako gosto tkan, da ne prepušča zelo finih vlaken.

Polnino: 100% pralna ovčja volna MERINO kvalitete, 600 g/m2. Ovčja volna je naravni material s specifičnim vonjem. Idealna je za vse, ki imajo radi toploto, so podvrženi znojenju in niso alergični na naravna vlakna. Specialna MERINO volna Woolmark kvalitete v naših izdelkih je pralna.

Toplotne karakteristike: Zelo topla volnena odeja

Prerez:

Odeja Merinofil Extra - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju izdelek dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini. Strojno sušenje ni dovoljeno.

Odeja Merinofil Extra - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij