Furnitura praznuje 10 LET: DNEVI BREZPLAČNIH DOSTAV
Podaljšano do 7.7. -
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-33%
Akcija traja še
Proizvajalec Jela
Previous

Dvodelna omara Foot

Previous

2-DELNA GARDEROBNA OMARA S PREDALI KIKI 236 cm (VEČ BARV)

OTROŠKA KOMODA KIKI K22 (VEČ BARV)

Hiter pregled

Otroška komoda Kiki je na voljo v 12ih različnih barvnih kombinacijah zato si lahko izberete poljubne barve in si komodo prilagodite svojim željam in potrebam. Komoda ima lahko štiri različne izglede saj si lahko dele komode razporedite po želji. Je zelo praktična in dobro konstruirana komoda saj ima kar sedem polic in dva predala, zato bodo vaše dragocenosti vedno dobro pospravljene. Izdelana je iz oplemenitene iverne plošče.

Spletna cena: 150,90 €

12 x 13,06 €
Redna cena: 225,00 €
Prihranite: 74,10 € (33%)
Rok dostave: 20-40 dni
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

Privoščite svojemu otroku unikatno in moderno pohištvo po ugodni ceni!

Otroška komoda Kiki je na voljo v 12ih različnih barvnih kombinacijah zato si lahko izberete poljubne barve in si komodo prilagodite svojim željam in potrebam. Dele komode si lahko razporedite po želji, komoda ima lahko štiri različne izglede. Predala sta lahko zgoraj ali spodaj in levo ali desno, potem pa preprosto še vstavite večja in manjša vratca na pripadajoči mesti. Je zelo praktična in dobro konstruirana komoda saj ima kar sedem polic in dva predala, zato bodo vaše dragocenosti vedno dobro pospravljene in organizirane. Izdelana je iz oplemenitene iverne plošče.

OTROŠKA KOMODA, KATERO LAHKO PRILAGODITE SVOJIM ŽELJAM IN POTREBAM

Komoda Kiki je na voljo v 12ih različnih barvnih kombinacijah. Na voljo imate tri različne barve korpusov in štiri barve front zato si lahko ustvarite poljubno kombinacijo, ki se bo odlično podala z vašo otroško sobo. Poleg barv si lahko prilagodite tudi strukturo komode. Komoda ima lahko štiri različne izglede, saj sta predalnika lahko spodaj ali zgoraj in levo ali desno.

IZJEMNO FUNKCIONALNO POHIŠTVO ZA DOBRO ORGANIZACIJO

Komoda Kiki je sestavljena iz dveh manjših predalov in kar sedmih polic, ki nudijo veliko prostora za shranjevanje in dobro organizacijo raznih predmetov. Komodo lahko uporabite za shranjevanje oblačil ali pa kot dodatni prostor za shranjevanje igrač, šolskih potrebščin, knjig in ostalih poljubnih predmetov.

Material

  • Oplemenitena iverna plošča

Barve korpusov

  • Bela, jesen, bukev

Barve front

  • Olivno zelena, jasmin, bela, peščena

Dimenzije

  • Širina 86 cm
  • Globina 37 cm
  • Višina 134 cm

Kolekcija

  • Kiki. Ostale artikle te kolekcije si lahko ogledate tukaj.
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje