Razprodaja in koda FUR7 za dodaten 7% prihranek Več>>>
Koda samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Zgradba stola Zgradba stola

Pisarniški stol ARON PRO (VEČ BARV)

Hiter pregled

Pisarniški stol ARON PRO ima ergonomsko in ortopedsko prilagodljivo naslonjalo proti bolečinam v hrbtenici in je namenjen za vse, ki več ur presedijo. Priporočena obremenitev do 100 kg. Pisarniški stol ARON PRO ima tudi več dodatnih nastavitev za čim bolj udobno delo. Na voljo je v različnih barvah.

Spletna cena: 195,00 €

12 x 16,25 €
Redna cena: 216,90 €
Prihranite: 21,90 € (10%)
Rok dostave: 22-30 dni
Cena dostave: 5,79 €
Nakupuj na obroke z EOM 0% samo do 31.10.! 12 obrokov z 0 % obresti in brez stroškov.
V akcijskem obdobju za nakupe s hitrim kreditom LEANPAY na 3, 6, 10 ali 12 obrokov nudimo obročno plačilo brez stroškov in obresti. Akcija traja do 31.10.2021.
Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Pisarniški stol ARON PRO ima ergonomsko in ortopedsko prilagodljivo naslonjalo proti bolečinam v hrbtenici. Namenjen je vsem, ki več ur presedijo. Priporočena obremenitev do 100 kg. Pisarniški stol ARON PRO ima tudi več dodatnih nastavitev za čim bolj udobno delo. Na voljo je v različnih barvah.

Obazinjen je v umetno usnje. Ta pisarniški stol se lahko pohvali z močnim armiranim jedrom Chylon, ledvena opora je prilagodljiva (schukra). Nastavitve sedišča in naslonjala so asinhrone, kar pomeni, da lahko sedišče in naslonjalo nastavite po svojih željah (nista odvisna eden od drugega). Naslonjala za roke so nastavljiva po višini.

Pisarniški stol ARON PRO ima plinski dvižni mehanizem, podnožje je kromirano. Kolesa so gumirana, ker pomeni, da se bo odlično obnesel tudi na parketu.

Dimenzije:

  • višina sedišča od 43 do 53 cm
  • širina sedišča 46 cm
  • globina sedišča 44 cm
  • višina hrbtišča 49 cm
  • širina hrbtišča do 44,5 cm
  • širina stola 46 cm

Garancija: 30 mesecev.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje