Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-46%
Proizvajalec Jela

POLICA RADDA PIANO VP90/PN

Hiter pregled

Polica Radda Piano vam nudi dodatni prostor za odlaganje vaših najljubših dekorativnih izdelkov, slik, in ostalih predmetov, katere želite imeti izpostavljene. Na voljo je v topli bež barvi v visokem sijaju, ki vašemu domu doda kanček več svetlobe in elegance. Element je del modularnega sistema dnevnih sob Radda Piano. Oglejte si še ostale artikle te linije in si ustvarite sanjsko in unikatno dnevno sobo!

Spletna cena: 43,20 €

Redna cena: 80,00 €
Prihranite: 36,80 € (46%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 3,79 €
Svetovanje in ogled vzorcev proizvajalca JELA
  • Showroom Ljubljana - NOVO
  • Salon Novo Mesto

Podrobnosti

Privoščite vašemu domu dodatni element, na katerem lahko izpostavite najljubše slike in dekorativne elemente!

Polica vam nudi dodatni prostor za odlaganje vaših najljubših dekorativnih izdelkov, slik, in ostalih predmetov, katere želite imeti izpostavljene. Na voljo je v topli bež barvi v visokem sijaju, ki vašemu domu doda kanček več svetlobe in elegance. Element je del modularnega sistema dnevnih sob Radda Piano. Oglejte si še ostale artikle te linije in si ustvarite sanjsko in unikatno dnevno sobo! Izdelana je iz oplemenitene iverne plošče. Zunanji deli so v celoti premazani z UV lakom, ki je štirikrat bolj odporen na praske in poškodbe kot standardni lak, zato boste polico lahko uporabljali vrsto let.

UV LAK ZA VEČJO ODPORNOST IN MODERNI VIDEZ

Vsi artikli linije dnevnih sob Radda Piano so premazani z UV lakom, ki je 4-krat bolj odporen na poškodbe in praske kot drugi laki. UV lak omogoči pohištvu visoki sijaj, ki v vaš dom prinese več svetlobe, saj se ta odbija s pohištva in tako ustvari svetlejši prostor. Topla bež barva v visokem sijaju v vaš dom prinese več elegance in moderni slog.

Slike so simbolične. Druga slika vsebuje dve polici. 

Material

  • Oplemenitena iverna plošča

Barva

  • Bež v visokem sijaju

Dimenzije

  • Širina 90 cm
  • Globina 21 cm
  • Višina 30 cm 

Kolekcija

  • Radda Piano
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje