Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Posteljni nadvložek Medical Protect (več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Posteljni nadvložek Medical Protect je zaščitni posteljni nadvložek, ki podaljša življenjsko dobo vzmetnice. Posteljni nadlovžek zelo priporočamo alergikom in astmatikom. Posteljni nadvložek Medico Protect je proizvod priznanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.
Price From: 48,30 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Posteljni nadvložek Medical Protect

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Prešiti posteljni nadvložek Medical Protect z elastiko podaljša življenjsko dobo vzmetnice. Ščiti jo pred madeži in neprijetnim vonjem znoja in preprečuje prehajanje prahu in pršic iz vzmetnice. Spanje na njem je prijetno in udobno. Posteljni nadvložek Medical Protect je pralen in obstojen. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Zelo priporočamo alergikom in astmatikom. Posteljni nadvložek Medical Protect je proizvod podjetja Odeja iz Škofje Loke. 

Tkanina: 50% bombaž in 50% poliester

Polnino: 100% poliester, 200 g/m2

Prerez:

Posteljni nadvložek Medico Protect  - prerez

Dimenzije:

  • 90x200 cm
  • 100x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm
  • 180x200 cm
  • 200x200 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini.

Posteljni nadvložek Medico Protect  - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij