Pokličite
01 5005 194
Poletna razprodaja 2018
Poletna razprodaja 2018

Predalnik TK05

Proizvajalec
Colombini
Predalnik TK05 je na voljo v različnih barvah. Predalnik je na koleščkih in vam bo tudi olajšal premikanje iz enega mesta na drugo.
Price From:

Redna cena: 169,70 €

Spletna cena: 135,76 €

Dobava: 1-3 dni za zalogo, ostalo Kontaktirajte nas
Cena dostave: 5,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Predalnik TK05-1

Za povečavo kliknite na sliko

-20%
Opis izdelka

Predalnik TK05 se bo podal vsakemu kosu vašega pohištva. Predalnik je na koleščkih, zato ga boste lahko brez napora prestavili na željeno mesto.

Predalnik TK05 vam ja na voljo v različnih barvah, ki bodo v vaše prostore ponesle vzdušje po vaši želji. Brez težav ga boste lahko kombinirali z ostalimi kosi vašega pohištva.

Predalnik TK05 je proizvod priznanega italjanskega proizvajalca pohištva Colombini. Predalnik je izdelan v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi in narejen je iz kvalitetnih materialov.

Zaloga:

  • Na zalogi v barvi breze

Barve:

  • bela
  • po naročilu tudi druge

/

Dimenzije:

  • Višina: 59,60 cm
  • Dolžina: 54,60 cm
  • Širina: 41,80 cm

Dodatna ponudba:

V ponudbi imamo na izbiro širok spekter barv in ostalega pisarniškega pohištva. Kontaktirajte nas in s skupnimi močmi bomo zagotovo našli tisto kar iščete.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij