Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

REX 120 naslonjač (več barv)

Proizvajalec REX Kralj
Dizajn naslonjača REX 120 govori sam zase. Čist minimalistični dizajn in sodobna eleganca stola sta v popolni službi ergonomike in zagotavljata popolno prilagajanje telesu. Naslonjač REX 120 s svojim retro šarmom dobro izgleda v vsakem interierju.
499,00 €

REX 120 naslonjač: črna

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Dizajn naslonjača REX 120 govori sam zase. Elegantni nasloni za roke iz ukrivljenega lesa dobro podpirajo komolce. Sedišče je perforirano s čimer je znižana teža stola in zagotovljena zračnost. Čist minimalistični dizajn in sodobna eleganca stola sta v popolni službi ergonomike in zagotavljata popolno prilagajanje telesu. Stol REX 120 s svojim retro šarmom dobro izgleda v vsakem interierju.

Naslonjač REX 120 je oblikoval Niko Kralj, narejen je iz bukovega lesa in je na voljo je v treh različnih barvah črni, beli in naravni. Po naročilu je možno naročiti tudi varianto naslonjača REX 120 v lesu teak ali lešniku.

Material: bukov les in prostorsko ukrivljena bukova vezana plošča

Dimenzije:

  • Višina: 77 cm
  • Dolžina: 70 cm
  • Širina: 63 cm

Barve: 

  • bela
  • naravna
  • črna

Garancija: 12 mesecev

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij