Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

REX 120 naslonjač (več barv)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

REX 120 naslonjač: črna REX 120 naslonjač: naravna REX 120 naslonjač: bela REX 120 naslonjač (več barv) REX 120 naslonjač (več barv) REX 120 naslonjač (več barv)

REX 120 naslonjač (več barv)

Hiter pregled

Dizajn naslonjača REX 120 govori sam zase. Čist minimalistični dizajn in sodobna eleganca stola sta v popolni službi ergonomike in zagotavljata popolno prilagajanje telesu. Naslonjač REX 120 s svojim retro šarmom dobro izgleda v vsakem interierju.
Cena: 499,00 € 12 x 43,17 €

Podrobnosti

Dizajn naslonjača REX 120 govori sam zase. Elegantni nasloni za roke iz ukrivljenega lesa dobro podpirajo komolce. Sedišče je perforirano s čimer je znižana teža stola in zagotovljena zračnost. Čist minimalistični dizajn in sodobna eleganca stola sta v popolni službi ergonomike in zagotavljata popolno prilagajanje telesu. Stol REX 120 s svojim retro šarmom dobro izgleda v vsakem interierju.

Naslonjač REX 120 je oblikoval Niko Kralj, narejen je iz bukovega lesa in je na voljo je v treh različnih barvah črni, beli in naravni. Po naročilu je možno naročiti tudi varianto naslonjača REX 120 v lesu teak ali lešniku.

Material: bukov les in prostorsko ukrivljena bukova vezana plošča

Dimenzije:

  • Višina: 77 cm
  • Dolžina: 70 cm
  • Širina: 63 cm

Barve: 

  • bela
  • naravna
  • črna

Garancija: 12 mesecev

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje