Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

REX 120 naslonjač (več barv)

Proizvajalec
REX Kralj
Dizajn naslonjača REX 120 govori sam zase. Čist minimalistični dizajn in sodobna eleganca stola sta v popolni službi ergonomike in zagotavljata popolno prilagajanje telesu. Naslonjač REX 120 s svojim retro šarmom dobro izgleda v vsakem interierju.
Brezplačna dostava
499,00 €

REX 120 naslonjač: črna

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Dizajn naslonjača REX 120 govori sam zase. Elegantni nasloni za roke iz ukrivljenega lesa dobro podpirajo komolce. Sedišče je perforirano s čimer je znižana teža stola in zagotovljena zračnost. Čist minimalistični dizajn in sodobna eleganca stola sta v popolni službi ergonomike in zagotavljata popolno prilagajanje telesu. Stol REX 120 s svojim retro šarmom dobro izgleda v vsakem interierju.

Naslonjač REX 120 je oblikoval Niko Kralj, narejen je iz bukovega lesa in je na voljo je v treh različnih barvah črni, beli in naravni. Po naročilu je možno naročiti tudi varianto naslonjača REX 120 v lesu teak ali lešniku.

Material: bukov les in prostorsko ukrivljena bukova vezana plošča

Dimenzije:

  • Višina: 77 cm
  • Dolžina: 70 cm
  • Širina: 63 cm

Barve: 

  • bela
  • naravna
  • črna

Garancija: 12 mesecev

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij