Pokličite
01 5005 194

Ročno kovana kvadratna miza z akrilnim steklom 90x90cm

Enostavnost, uglajenost in eleganca so odlike s katerimi se lahko ponaša ročno kovana kvadratna miza, ki jo lično krasi steklo. Linije centralno oblikovanega podnožja zagotavljajo enostavnejšo in varnejšo uporabo, tako v zavetju doma, kot tudi v namen pogostitve cenjenih gostov hotelo, restavracij ali letnih vrtov.
Brezplačna dostava

Redna cena: 975,98 €

Spletna cena: 900,90 €

* Obvezna polja

Dobava: 31-45 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Ročno kovana kvadratna miza z akrilnim steklom 90x90cm

Za povečavo kliknite na sliko

-8%
Opis izdelka

Ročno kovana kvadratna miza z akrilnim steklom 90x90cm se s svojimi enostavnimi linijami lepo poda stilu opremljenosti vašega prostora, pa naj gre za trendovski ali starinski stil. Ročno kovano in vroče cinkano ogrodje mize v grafitno sivem tonu krasi plošča v usklajenih barvah iz akrilnega stekla. Svojevrstne nezapletene linije ogrodja, eleganca akrilne plošče ter centralna postavitev podnožja mize so prednosti, ki ta izdelke diferencirajo od drugih, saj omogočajo enostavnejšo uporabo tako v domačem, kot tudi v okolju gostinske postrežbe. Poleg vsega omenjenega je kovani del zaščiten proti rjavenju in tako mizo lahko brez skrbi pustite na prostem preko celega leta. 

Ogrodje se čisti z vodo, mehko krtačo ali krpo in blagim detergentom. Steklo se čisti z mehko krpo ter blagim detergentom. Steklo se ne čisti s sredstvi za čiščenje stekel. Odsvetujemo uporabo ostrih, grobih čistilnih pripomočkov in močnih detergentov ali kemičnih sredstev. Lahko poškodujejo ročno kovano ogrodje. 

Prednosti:

 • slovenski proizvod
 • ročno kovano po tradicionalnih postopkih v kovačiji s 300 letno zgodovino, s čimer se ohranja slovenska kulturna dediščina
 • protikorozijsko zaščiteno in tako je lahko izpostavljeno neugodnim vremenskim razmeram preko celega leta 
 • visokokakovostni materiali in postopki omogočajo dolgoletno uporabo brez posebnega vzdrževanja 
 • ročno kovano ogrodje barvano v grafitnem sivem tonu
 • grafitno sivo steklo s peščeno grobo spodnjo stranjo omogoča nezahtevno čiščenje   

Material:

 • ogrodje - ročno kovano cinkano železo
 • akrilno steklo 

Dimenzija:

 • 90cm - dolžina
 • 90 cm - širina
 • 75 cm- višina 
 • 12 mm - debelina stekla

Svetujemo pazljivo ravnanje z izdelki, saj se le ti ob neustreznem rokovanju lahko poškodujejo. Povečana pazljivost je priporočljiva v primeru dvigovanja, saj so izdelki proizvedeni iz ročno kovanega železa in so zato težki.  

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij