Odlične vzmetnice s prihranki do 57%!
Ob nakupu prejmete GRATIS vzglavnik Roma Soft 50x70 cm
!
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Svilena odeja Silkfil Light dimenzije 140x200

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

Svilena odeja Silkfil Light - prerez

Svilena odeja Silkfil Light dimenzije 140x200

Hiter pregled

Poletno lahka svilena odeja Silkfil Light dimenzije 140x200 cm je izdelana iz »koži prijazne« 100% svilene tkanine in ročno izdelanih plasti svilenega polnila Mulberry. Priporočamo jo alergikom, ljudem z bolečinami v sklepih ter vsem, ki se prekomerno znojijo. Ker je odeja Silkfil Light pralna, se lahko uporablja brez posteljnine.

Spletna cena: 320,08 €

12 x 27,69 €
Redna cena: 355,65 €
Prihranite: 35,57 € (10%)

Podrobnosti

Prestižna svilena odeja Silkfil Light dimenzije 140x200 cm je lahka in zračna. Odeja je iz »koži prijazne« 100% svilene tkanine in ročno izdelanih plasti svilenega polnila Mulberry. Ker svila ni primerno okolje za razvoj pršic, odeja deluje kot naravni antialergen. Priporočamo jo alergikom, ljudem z bolečinami v sklepih ter vsem, ki se prekomerno znojijo. Ker je odeja pralna, jo lahko uporabljate tudi brez posteljnine in tako občutite nenadomestljiv dotik svile. Svilena odeja Silkfil Light je izdelek priznanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: Prestižna tkanina iz 100% svile z izrednim leskom. Tkanina je lahka in zračna ter koži prijazna in zelo primerna za ljudi, ki se prekomerno znojijo.

Polnino: 100% Mulberry svila, 200 g/m2. Ročno izdelano večplastno svileno polnilo tipa Mulberry iz prvovrstnih kokonov je izredno lahko in zračno. Ker svila ni primerno okolje za razvoj pršic, odeja deluje kot naravni antialergen. Odejo priporočamo vsem, ki so občutljivi na pritisk in temperaturo, pri vročinskih valovih, ljudem z bolečinami v sklepih in alergikom.

Toplotne karakteristike: Poletno lahka svilena odeja

Prerez:

Svilena odeja Silkfil Light - prerez

Dimenzija: 140x200 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo blagih detergentov za pranje svile. Oprano odejo nežno razvlecite in poravnajte v vse smeri, da se povrne v prvotno dimenzijo. Sušite jo na zraku, vendar je ne izpostavljajte direktnemu soncu. Odejo lahko tudi previdno likate.

Svilena odeja Silkfil Light - vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje