Pokličite
01 5005 194
Izdelek

Svilena odeja Silkfil Light dimenzije 140x200

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate ostale izdelke istega proizvajalca na Odeja
  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Svilena odeja Silkfil Light dimenzije 140x200

Proizvajalec: Odeja
Poletno lahka svilena odeja Silkfil Light dimenzije 140x200 cm je izdelana iz »koži prijazne« 100% svilene tkanine in ročno izdelanih plasti svilenega polnila Mulberry. Priporočamo jo alergikom, ljudem z bolečinami v sklepih ter vsem, ki se prekomerno znojijo. Ker je odeja Silkfil Light pralna, se lahko uporablja brez posteljnine.
309,26 €
Izdelek ni več dobavljiv

Svilena odeja Silkfil Light

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Prestižna svilena odeja Silkfil Light dimenzije 140x200 cm je lahka in zračna. Odeja je iz »koži prijazne« 100% svilene tkanine in ročno izdelanih plasti svilenega polnila Mulberry. Ker svila ni primerno okolje za razvoj pršic, odeja deluje kot naravni antialergen. Priporočamo jo alergikom, ljudem z bolečinami v sklepih ter vsem, ki se prekomerno znojijo. Ker je odeja pralna, jo lahko uporabljate tudi brez posteljnine in tako občutite nenadomestljiv dotik svile. Svilena odeja Silkfil Light je izdelek priznanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: Prestižna tkanina iz 100% svile z izrednim leskom. Tkanina je lahka in zračna ter koži prijazna in zelo primerna za ljudi, ki se prekomerno znojijo.

Polnino: 100% Mulberry svila, 200 g/m2. Ročno izdelano večplastno svileno polnilo tipa Mulberry iz prvovrstnih kokonov je izredno lahko in zračno. Ker svila ni primerno okolje za razvoj pršic, odeja deluje kot naravni antialergen. Odejo priporočamo vsem, ki so občutljivi na pritisk in temperaturo, pri vročinskih valovih, ljudem z bolečinami v sklepih in alergikom.

Toplotne karakteristike: Poletno lahka svilena odeja

Prerez:

Svilena odeja Silkfil Light - prerez

Dimenzija: 140x200 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo blagih detergentov za pranje svile. Oprano odejo nežno razvlecite in poravnajte v vse smeri, da se povrne v prvotno dimenzijo. Sušite jo na zraku, vendar je ne izpostavljajte direktnemu soncu. Odejo lahko tudi previdno likate.

Svilena odeja Silkfil Light - vzdrževanje

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Stock status N/A
New stock date N/A
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij