NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
-21%

TV omarica NELI 140 cm HRAST + BELA VISOKI SIJAJ

Hiter pregled

TV omarica NELI se odlično poda v vsako dnevno sobo in ne zavzame veliko prostora. Razdeljena je na eno odprto in eno zaprto polico, katero zakrivajo dvižna vratca, zato vam nudi dovolj prostora za shranjevanje in odlaganje. Nemška kvaliteta vam zagotavlja dolgoletno nemoteno uporabo!

Spletna cena: 102,90 €

6 x 17,52 €
Redna cena: 131,00 €
Prihranite: 28,10 € (21%)
Rok dostave: 12-16 dni
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

Ohranite čisto in prostorno dnevno sobo s TV omarico NELI!

Je vaš dom pripravljen za novo pohištvo vendar vam primanjkuje prostora? TV omarica NELI 140 cm HRAST + BELA VISOKI SIJAJ je izdelan z namenom, da bo vaš dom na preprost način videti bolj eleganten. Znebite se nepotrebne navlake in naredite vašo dnevno sobo bolj prostorno s tem TV regalom.Pri manjših domovih je še posebej pomembno, da izbiri novega pohištva namenite veliko pozornosti, da vaš dom ne bo prenatrpan in poln navlake. Če v vašem domu ni veliko prostora je določitev postavitve precej težavna. Zato je ta TV regal zasovan z namenom, da naredi vaš dom bolj prostoren in posledično tudi bolj udoben.

Ustvarite privlačno dnevno sobo za sproščanje in druženje!

Dnevna soba v vašem domu predstavlja najpogosteje uporabljen prostor v katerem se družinski člani lahko sproščajo in družijo. V dnevno sobo lahko tudi povabimo goste, zato je pomembno, da se v njej počutijo udobno in sproščeno. Ustvarite moderen in privlačen prostor za sproščanje z modernim pohištvom.S TV omarica NELI 140 cm HRAST + BELA VISOKI SIJAJ lahko personalizirate svojo dnevno sobo in ji dodate pridih modernega dizajna, hkrati pa bo dnevna soba videti bolj urejena in prostorna.

Dodajte dnevni sobi osebno noto s TV omarico NELI!

Se selite in potrebujete novo dnevno pohištvo ali pa preprosto želite osvežiti obstoječo dnevno sobo? Ker je dnevna soba prostor v katerega sprejmemo goste je zelo pomembno, kakšno pohištvo izberemo in za kakšno postavitev se odločimo. Želite prostorno dnevno sobo, ki je udobna in tudi prijazna do oči? Potem se odločite za TV omarica NELI 140 cm HRAST + BELA VISOKI SIJAJ!TV omarica NELI 140 cm HRAST + BELA VISOKI SIJAJu dodajte še osebni pridih z dodatnimi dekorativnimi predmeti in slikami, da boste res ponosni na izgled svoje dnevne sobe.

Podrobnosti

Barva: Hrast + bela visoki sijaj
Dimenzije (širina x višina x globina): 140x35x40 cm
Vsebuje: Eno odprto in eno zaprto polico z dvižnimi vratci
Led luči: Ne
Material: Oplemenitena iverna plošča

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje