NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-46%
Proizvajalec Jela

TV REGAL RADDA ONYX 150 CM

Hiter pregled

Modernizirajte svojo dnevno sobo s TV regalom RADDA ONYX, ki je na voljo v moderni barvni kombinaciji antracita in pacifičnega oreha. TV regal ima funkcijo tihega zapiranja, ki preprečuje nastajanje poškodb, zunanji deli so pa premazani z UV lakom, ki je veliko bolj odporen na vlago, praske in poškodbe kot standardni laki, zato bo vaše pohištvo dlje časa dobro ohranjeno in izgledalo kot novo!

Spletna cena: 219,24 €

12 x 18,94 €
Redna cena: 406,00 €
Prihranite: 186,76 € (46%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 5,79 €
Svetovanje in ogled vzorcev proizvajalca JELA
  • Showroom Ljubljana - NOVO
  • Salon Novo Mesto

Podrobnosti

Modernizirajte svojo dnevno sobo s TV regalom RADDA ONYX, ki je na voljo v moderni barvni kombinaciji antracita in pacifičnega oreha. TV regal ima funkcijo tihega zapiranja, ki preprečuje nastajanje poškodb, zunanji deli so pa premazani z UV lakom, ki je veliko bolj odporen na vlago, praske in poškodbe kot standardni laki, zato bo vaše pohištvo dlje časa dobro ohranjeno in izgledalo kot novo! Oglejte si še ostale artikle kolekcije RADDA ONYX za stilsko dovršeni dom!

VISOKI SIJAJ ZA ELEGANTNO POHIŠTVO

TV regal je na vseh zunanjih delih premazan z UV lakom, ki ustvari visoki sijaj. Visoki sijaj nudi pohištvu bolj eleganten in prefinjen videz, zato bo vaša dnevna soba vedno izgledala odlično in bo v središču pozornosti.

ZAGOTOVLJENA KAKOVOST ZA DOLGO OBSTOJNOST POHIŠTVA

TV regal RADDA ONYX ima funkcijo mehkega zapiranja, ki preprečuje trenje in nastajanje poškodb. Vsi zunanji deli so premazani z UV lakom, ki je veliko bolj odporen na nastajanje prask, poškodb in na vlago kot klasični laki, kateri se uporabljajo za pohištvo. Vaš TV regal bo torej dlje časa izgledal kot nov in ostal dobro ohranjen!

DNEVNA SOBA, KI SE PRILAGAJA VAŠIM ŽELJAM IN POTREBAM!

Regal RADDA ONYX je del kolekcije dnevne sobe RADDA ONYX, ki ima na voljo številne različne elemente, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje vaših knjig, družabnih iger, pomembnih papirjev in ostalih poljubnih predmetov, zato bo vaša dnevna soba vedno videti odlično! Dnevno sobo lahko naročite po posameznih elementih in si jo tako maksimalno prilagodite svojemu domu.


Barva:

  • Korpus: Antracit v visokem sijaju
  • Fronte: Antracit in pacifični oreh v visokem sijaju

Material:

  • Oplemenitena iverna plošča

Dimenzije:

  • Širina: 152 cm
  • Višina: 46 cm
  • Globina: 45 cm

Oglejte si še ostale artikle iz kolekcije dnevnih sob RADDA ONYX!

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje