Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Vrtna garnitura Calmo

Izviren in luksuzen dizajn sta značilnosti vrtne garniture Calmo. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Blazine so vključene v ceno.
Brezplačna dostava
799,00 €

Vrtna garnitura Calmo

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

IZVIREN DIZAJN IN POPOLN KOTIČEK ZA BREZSKRBNO UŽIVANJE

BREZSKRBNO UDOBJE

Vrtna garnitura Calmo ne bo le okras na vašem vrtu, ampak bo postala kotiček, kjer si boste želeli preživeti vsak prosti trenutek. Eksluziven dizajn vam bo pričaral občutke luksuza ter vas navdihnil s svojim izvirnim videzom. Preživite svoj prost čas v brezskrbnem udobju in se dovolite razvajati.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Calmo je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Izvirno vrtno garnituro Calmo sestavljajo dva fotelja, modul z rokonasloni in mizica s stekleno površino.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: jeklen okvir

Dimenzije:

  • 2 x fotelja: 73x65x73 (h) cm
  • 1 x modul z rokonasloni: 129x65x73 (h) cm
  • 1 x miza: 91x51x39 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm)

Barva: 

  • rjava 

 

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij