Pokličite
01 5005 194

Vrtna garnitura Delizioso

Proizvajalec Bello Giardino
Izviren in funkcionalen dizajn sta značilnosti vrtne garniture Delizioso. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
1.200,00 €
Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrna garnitura Delizioso

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

FUNKCIONALNOST VISOKE KAKOVOSTI

EDINSTVEN DIZAJN 

Vrtna garnitura Delizioso vas bo navdušila s svojim funkcionalnim dizajnom, saj vam zavzame malo prostora, a vam hkrati omogoča dovolj prostora za kar osem oseb. Presenečeni boste nad izvirnostjo vrtne garniture in zagotovo vam bo pričarala popolno mesto za brezskrbna druženja.

VRHUNSKA KVALITETA 

Vrtna garnitura Delizioso je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Funkcionalno  vrtno garnituro Delizioso sestavljajo štirje stoli, štirje tabureji in miza s stekleno površino.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminijast okvir

Dimenzije:

 

  • 4 x stol: 55x55x68 (h) cm
  • 4 x tabure: 47x47x36 (h) cm
  • 1 x miza: 115x115x74 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm)

 

Barva: črna

 

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij