Pokličite
01 5005 194

Vrtna garnitura Geniale

Proizvajalec
Bello Giardino
Razkošje in izviren dizajn sta značilnosti vrtne garniture Geniale. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava

Redna cena: 1.110,00 €

Spletna cena: 925,00 €

* Obvezna polja

Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Geniale

Za povečavo kliknite na sliko

-17%
Opis izdelka

IZVIRNOST ZASNOVANA V RAZKOŠJU

ENOSTAVNOST IN UDOBJE

Vrtna garnitura Geniale vam po nudila popoln kotiček za druženja ob kavi ali kozarcu vina. S svojim edinstvenim dizajnom vam bo omogočila razkošje in udobnost v enem. Privoščite si kvalitetno pohištvo in uživajte v brezskrbnih trenutkih.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Geniale je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Edinstveno vrtno garnituro Geniale sestavlja šest stolov in miza s stekleno površino.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminijast okvir

Dimenzije:

  • 6 x stol: 40x40x74 (h) cm
  • 1 x miza: 75x178x102 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm) 

Barve: 

  • Temno rjava
  • Črna

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij