OTVORITVENA AKCIJA! Kuhinje do -50%!
Ob nakupu kuhinje nad 1.500€ GRATIS pečica ali kuhalna plošča.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Vzglavnik Cirrusfil Soft s polnilom iz poliesternih kroglic Vzglavnik Cirrusfil Soft s polnilom iz poliesternih kroglic
Proizvajalec Odeja

Vzglavnik Cirrusfil Soft s polnilom iz poliesternih kroglic

Hiter pregled

Vzglavnik Cirrusfil Soft še posebej priporočamo ljudem, ki se prekomerno znojijo, saj je izdelan iz materialov, ki odvajajo telesno vlago v prostor ter s tem preprečujejo pregrevanje glave v vratu. Ob strani všita zadrga omogoča individualno prilagajanje višine vzglavnika Cirrusfil Soft.

Spletna cena: 73,76 €

6 x 12,58 €
Redna cena: 81,96 €
Prihranite: 8,20 € (10%)
Rok dostave: 7-11 dni
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

Ob strani všita zadrga omogoča individualno prilagajanje višine vzglavnika Cirrusfil Soft, saj lahko sami spreminjamo količino polnila - poliestrnih kroglic. Vzglavnik še posebej priporočamo ljudem, ki se prekomerno znojijo, saj je izdelan iz materialov, ki odvajajo telesno vlago v prostor ter s tem preprečujejo pregrevanje glave v vratu. Vglavnik je izdelek slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Mehak vzglavnik

Tkanina: 100 % bombažni saten s hidrofilnim nanosom. Bombažna tkanina s hidrofilnim premazim, z zadrgo. Ima maksimalno sposobnost odvajanja vlage. Primerna je za ljudi, ki se prekomerno znojijo, saj preprečuje zadrževanje vlage.

Polnilo: 100% PES silik. Cirrus 170g/m2. Jedro: 100% silik. PES kroglice - Soft Joy

Dimenzije: 80x60 cm

    Vzdrževanje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini.

    Vzglavnik Cirrusfil Soft - vzdrževanje

    1. Prvi podajte mnenje o izdelku

    Napišete svoje mnenje