Je sploh še kaj lepšega, kot imeti svoj vrt in na njem uživati do popolne skrajnosti? Verjetno se boste strinjali s tem tako tisti, ki ga imate, kot tudi tisti, ki o njem že sanjate celo življenje. Popolno uživanje na vrtu pa je mogoče le, če je urejen in na njem postavljeno vse tisto, kar nam ponuja velike užitke in veliko mero udobja in sproščenosti. Za to pa vsekakor poskrbijo vrtne garniture, ki so lahko prav prikupno oblikovane.

Če smo vas ujeli ravno v trenutku, ko premišljujete o nakupu nove vrtne garniture, je tale prispevek kot nalašč za vas. Zaupali vam bomo, kaj vse sodi na vaš vrt in na kaj je potrebno paziti. Ko boste za vrtnimi garniturami brskali tudi po spletu, boste ugotovili, da jen izbire res veliko. Že sedaj vam priporočamo, da cena ni glavni kriterij pri izbiri prave, ampak predvsem kakovost, ki je v največji meri odvisna prav od ponudnika oziroma proizvajalca.

Pred prihodom v trgovino pa si le zastavite naslednja vprašanja:

1. Ali bomo vrtno garnituro uporabljali pogosto?
2. Za kakšne namene bomo uporabljali vrtno garnituro?
3. Kakšen tip vrtne garniture nam najbolj ustreza?
4. Bo vrtna garnitura zelo izpostavljena neprimernim vremenskim vplivom?
5. Kakšne vrste materiala si želimo imeti za vrtno garnituro?
6. Kako nameravamo vzdrževati vrtno garnituro?
7. Ali imamo na voljo primeren prostor, kjer bomo vrtno garnituro vzdrževali v hladnejšem delu leta?

Ko si boste skupaj s svojimi najbližjimi odgovorili na vseh sedem pravljičnih vprašanj, je čas, da si skupaj izberete še mesto nakupa. Nato sledi izbor finalnih vrtnih garnitur. Ko se boste odločili za pravo, vam bodo za vsa dodatna vprašanja na voljo tudi prodajalci, ki so zagotovo strokovno dovolj dobro podkovani, da vam bodo glede na vaše želje, potrebe in zmožnosti potrdili vaš nakup ali pa vam celo predlagali kaj drugega.

Mi vam v nadaljevanju predstavljamo dve nadvse prikupni vrtni garnituri, ki bi tudi vam lahko odlično služili, saj sta ne samo zelo lepi, temveč tudi praktični, funkcionalni in zelo vzdržljivi. Lahko si izberete eno od njiju in se že prav kmalu svojim prijateljem in sorodnikom pohvalite z novo pridobitvijo na vašem vrtu. Verjemite nam, da vam bodo nakup zavidali in hkrati privoščili in si tudi sami zaželeli imeti kaj podobnega.

Vrtna garnitura Comodo

Če si doma na vrtu želite imeti prestižen in hkrati povsem preprost dizajn, je vrtna garnitura Comodo zagotovo odlična izbira za vas.Izdelana je iz sintetičnega ratana, za katerega je značilno, da je zelo odporen tudi na najzahtevnejše vremenske razmere. 
Vrtna garnitura se ponaša tudi z jekleno konstrukcijo, ki vam bo ves čas uporabe zagotavljala zelo visoko stopnjo stabilnosti, ki jo pri drugih vrtnih garniturah zelo pogosto pogrešamo. Za vrtno garnituro te vrste se odločajo tudi najbolj zahtevni kupci, ki nadvse cenijo luksuz, udobje in tudi eleganco. Zakaj si je torej ne bi privoščili tudi vi?

Vrtna garnitura Coffeetime v kar dveh barvnih različicah

V naš finalni izbor je prišla tudi vrtna garnitura Coffeetime, ki jo lahko dobite v dveh barvnih različicah.


Narejena je iz umetnega ratana in je sestavljena iz 4 stolov z blazinami ter mize. Ima ogrodje, ki je narejeno iz vrhunskega aluminija, vrhnja površina mize pa je narejena iz črnega temperiranega stekla. Izbirate lahko med belo in rjavo barvo.

Obe izjemno lepi in prikupni vrtni garnituri si lahko že ta trenutek ogledate tudi v naši spletni trgovini, kjer na vas čakajo tudi posebni popusti, ki vam bodo pomagali prihraniti kar nekaj denarja, ki ga boste morda potrošili za še druge pomembne elemente, ki jih nameravate postaviti na svoj vrt, da boste na njem zaužili še večjo mero udobja.

V primeru, da želite še kakšen nasvet, ali pa pomoč pri izbiri ustrezne vrtne garniture oz. drugih pripomočkov za vrt, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali telefona 01 5005 194 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Skupaj z vami ustvarjamo dom