3D izris kuhinje je storitev, za katero se odloča vedno več uporabnikov, ko se loteva njene prenove.

Ste morda tudi vi sredi projekta ‘nova kuhinja’ in vas zanima zakaj je temu tako? Potem vas vabimo k zelo zanimivem in poučnem branju spodnjih vrstic, ki vam bodo odprle vrata v svet nadvse priročnih storitev notranjega dizajna.

3D izris kuhinj je izredno priljubljena storitev, ki stranki zagotavlja kar najbolj realen vpogled v končni izgled prostora, ki ga opremlja. Ker smo pri Furnituri naklonjeni funkcionalnim in praktičnim rešitvam, smo brezplačen 3D izris kuhinj vključili tudi v svojo ponudbo. Nemalokrat se namreč zgodi, da si v glavi končni izgled zamislimo popolnoma drugače, kot se ta kasneje izkaže. 3D izris kuhinj pa vas pred tem uspešno zaščiti. Storitev je hitra in uporabna, vaše zadovoljstvo pa zagotovljeno.

img alt=

3D izris kuhinj vas reši pred nezadovoljstvom

Začnimo z nam vsem dobro znano zgodbo: prijatelji so se odločili za novo kuhinjo, ki so jo opremili po zadnjih pohištvenih modnih smernicah. Seveda ste se z veseljem odzvali povabilu na otvoritev nove pridobitve v njihovem stanovanju in nad končnim rezultatom ste bili navdušeni. Pohištvo, ki so ga izbrali, je kakovostno, vsestransko in se popolno zlije s prostorom.

Ker tudi vaša stara kuhinja potrebuje osvežitev, ste se odločili, da se tudi sami podate v njeno prenovo. Odpravite se v isti pohištveni salon kot vaši prijatelji, kupite podobno pohištvo in po montaži sledi šok - prostor, ki bi z novo kuhinjsko opremo moral kar zasijati, je le slab približek tistega, kar ste si želeli.

img alt=

Pokličete prijatelje in jih vprašate, kaj je tisto, kar jim je pomagalo do edinstvenega izgleda nove kuhinje. Odgovor je preprost - 3D izris kuhinje. Gre namreč za kar najboljši približek realnosti, z njegovo pomočjo pa enostavno in hitro ugotovite, katera pohištvena oprema kar najbolj sodi v prostor. 3D izris je neverjetno praktična rešitev, ki vas bo v kar največji meri obvarovala pred nezadovoljstvom s končnim rezultatom v vaši kuhinji.

Zakaj se odločiti za 3D izris kuhinje?

3D izris kuhinj sodi med najboljše načine prikaza izbrane kuhinje v vašem prostoru. Omogoča vam, da sami poljubno določite želeno kuhinjsko pohištvo, njegovo barvo in ostale elemente, ki se jih nato, na podlagi mer vašega kuhinjskega kotička, kar najbolj smiselno vkomponira v sam prostor. V primeru, da vam karkoli ni všeč, lahko to pravočasno zamenjate in popolnoma po meri opremite kuhinjo, v kateri boste nato z veseljem ustvarjali nove okusne specialitete. Nenazadnje je harmoničen in vam všečen prostor balzam za vašo dušo, kar pa se zagotovo pozna tudi pri okusu vaših jedi, ki jih pripravljate v kuhinji, kjer se odlično počutite.

img alt=

V salonu pohištva Furnitura za vas 3D izris kuhinje opravi izkušena prodajalka, ki pri svojem delu uporablja sodobne in tehnološko dovršene programe, ki ne prikažejo zgolj postavitve elementov v vaši novi kuhinji, ampak jih opremijo tudi z barvami, ki ste si jih izbrali. S pomočjo 3D izrisa dobite črno na belem, kakšen bo končni rezultat - brez neučinkovitega in časovno zamudnega obiskovanja najrazličnejših pohištvenih salonov. Zavedati se morate namreč, da je čisto vsak prostor unikaten, posledično pa vanj ne paše kar vsako pohištvo ali postavitev le tega. Ravno to je tista ključna lastnost, ki jo upošteva 3D izris kuhinj. In zato je ta med strankami tako priljubljen.

Postopek za izris vaše sanjske kuhinje

Da bo 3D izris kuhinje čim boljši približek temu, kako bo vaša kuhinja v resnici izgledala, je pomembno, da upoštevate vse dejavnike v prostoru, ki bodo vplivali na končno postavitev in podobo vaše prenovljene kuhinje.

Prvi korak opravite vi sami. Najprej si pripravite podroben oris prostora, kjer bo stala vaša nova kuhinja. Ta naj vsebuje kar se da natančne dimenzije, saj bo ravno na račun tega 3D izris kuhinje v največji meri služil svojemu namenu. Nikakor ne smete pozabiti na pozicije sten, postavitev oken, vrat, radiatorjev, odtokov, priključkov za vodo, vtičnic in prezračevalnih lin. Pri stenah je pomembna dolžina, širina in višina, prav tako pa tudi material, iz katerega so izdelane. Višina sten lahko namreč pomembno vpliva na to ali boste imeli višje ali nižje kuhinjske omarice. Če je na primer strop prenizek, v vašo kuhinjo ne morete vgraditi omaric z odpiranjem na dvižni sistem. Poleg samih dimenzij oken je pomembno, koliko so slednja oddaljena od tal in kje v steni so pozicionirana. Na oris je potrebno zabeležiti tudi podatek o poziciji vrat in radiatorjev v prostoru.

S Furniturinimi svetovalci se nato dogovorite glede želenih elementov, kolekcije in barv, ki si jih želite v svoji prenovljeni kuhinji. Zaupajte nam vse svoje zahteve, skrite želje in finančni budget. Nismo čarovniki, vendar pa vam obljubimo, da bo z našo pomočjo prav vsaka prenova kuhinje profesionalno izpeljana, končni izdelek pa vrhunski. Po končani ponudbi, vse informacije pošljemo na brezplačen izris.

img alt=

Ker nam vaše zadovoljstvo zares veliko pomeni, se trudimo, da svoj 3D izris kuhinje dobite že isti ali naslednji dan. Spoštujemo pa tudi vaš čas, zato vam ponudbo z izrisom pošljemo kar po e-mail pošti.

Naš brezplačen 3D izris kuhinj je za vašo še boljšo predstavo opremljen tudi z okni, vrati, različnimi barvami tal in izbrano dekoracijo. Na ta način dobite zares široko sliko, saj bodo vse naštete stvari tudi dejansko v vaši kuhinji. 3D izris kuhinje vam zato bistveno olajša delo pri izbiri vse dodatne opreme, ki bo vaš kuhinjski prostor še dodatno popestrila.

Profesionalen 3D izris kuhinj pri Furnituri

Ne glede na to, ali se boste odločili za moderno kuhinjo, rustikalno ali tisto priljubljeno z otokom, vam bo 3D izris kuhinje prišel še kako prav. Naše stranke pa se še posebej navdušujejo nad različnimi kuhinjami po meri in vrhunskim ponudnikom JELA. 3D izris kuhinj je nadvse praktičen tudi pri majhnih kuhinjah, kjer je potrebno maksimalno izkoristiti prostor, ki nam je na voljo.

Je tudi pri vas doma čas za novo kuhinjo? Potem se ponjo odpravite k Furnituri. Ker smo največji slovenski spletni ponudnik pohištva, lahko svojo sanjsko kuhinjo naročite kar na naši spletni strani. Ker verjamemo, da za svoj dom želite le najboljše, lahko pri nas dobite popolnoma brezplačen 3D izris kuhinje, ki vam ga izdelajo profesionalci. Poleg tega vam ves čas odločanja o nakupu pohištva, ob strani stoji naša zvesta in izkušena ekipa. Na nas se lahko obrnete preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca.

img alt=

Ker pa nakup kuhinje ni odločitev, ki bi jo sprejeli čez noč, vas vabimo, da se oglasite v našem Showroom-u v Ljubljani. Vrata našega salona so vam odprta od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Pomagali vam bomo pri izbiri vseh elementov, ki jih bomo vključili na 3D izris kuhinje. Izbirali boste lahko tudi med številnimi vzorci barv in materialov, ki smo jih skrbno izbrali za vas. V naši ponudbi boste tako zagotovo našli tisto, kar vam najbolj ustreza.

img alt=

3D izris kuhinje je vaša edinstvena priložnost, da v svoj dom pripeljete kuhinjo, ki ste si jo vedno želeli. Dovolite, da vam s svojimi strokovnim znanjem in nasveti pomagamo pri ustvarjanju vrhunskega kulinaričnega kotička, v katerem boste pisali nove kulinarične zgodbe.