Božični čas je prav posebno obdobje v letu. Gre za čas, ko se v večini ukvarjamo z okraševanjem svojega doma, peko piškotov, priprave božične večerje in izbiro popolnih božičnih daril. S kakšnim darilom obdariti svoje najbližje, ali sami sebe, pa je vse prej, kot enostavna naloga.

Ali ste se že vprašali, kdo je na vrhu vašega božičnega seznama? S čim boste polepšali njihov ali svoj vsakdan in bivalni prostor? Ne glede na to, ali so to vaši družinski člani,  najbližji prijatelji, ali vi sami, zagotovo želite vsakomur podariti takšno darilo, ob katerem se jim zasvetijo oči in prikaže nasmeh na obrazu. Izbira edinstvenega darila za vaše najbližje ali zase, ponazarja tudi vaš odnos, do drugih in samega sebe,  zato poskrbite, da bo ostalo  za vedno v spominu. 

Z božičnimi darili povejte, da vam je mar

Izbira pravega darila je čudovit način za praznovanje tega izjemno čarobnega časa v letu, toda kakšno darilo izbrati, da bo le to imelo poseben pomen? Raznovrstni dodatki za popestritev in dopolnitev bivalnih prostorov so odlična ideja za darilo. Z njimi postanejo prostori edinstveni in polni svežine, zato smo prepričani, da z njimi zagotovo ne boste zgrešili.

TV omarice sicer niso osrednji del dnevnih prostorov, saj se po počitek in sprostitev zatekamo na drugo stran, na vsem ljubo sedežno garnituro. Kljub temu je zelo pomembno, da se TV omarica stilsko ujema z bivalnim prostorom, je praktična in dovolj velika za naš televizor, pred katerim bomo v decembru z družino skupaj preživljali čas ob božičnih filmih. Nikakor ne pozabite tudi na pravo izbiro klubske mizice, ki je v osnovi praktičen, a hkrati tudi dekorativen element v dnevni sobi in jo lahko čudovito poveže ter ustvari privlačno bivalno okolje.

Moderne jedilne mize so središče vsakega doma in center družinskega dogajanja. Zato v predbožičnem času dodatno poskrbite, da bodo odražale poseben čar prihajajočih praznikov. Nanje položite praznična pregrinjala ali prte in jih popestrite s svetlečimi vazami, ki bodo v večernem času zasijale v vsem svojem sijaju. Manjše, a zelo priljubljeno darilo, so tudi razno razni kozarci.

Prijetno božično vzdušje je najboljše darilo, ki si ga lahko sami podarite

Vendar pa praznični spomini niso le darila, hrana in zabava, temveč pristni odnosi, nasmehi in zadovoljstvo, ki smo ga v tem času pričarali v svojem domu. Božični prazniki so priložnost, da se ponovno povežemo s tistimi, ki jih imamo najraje, in na ta način še dodatno oživimo ljubezen in družinske odnose. 

Pri tem pa ima prava izbira pohištva in dekorativnih elementov prav poseben pomen. Z njimi si ustvarimo dom, ki izraža našo osebnost, odnose in življenjski slog, hkrati pa poskrbimo za prijetno vzdušje vse dni v letu.

Tukaj je nekaj idej za izbiro pohištva in okrasitev, ki bodo v veliki meri popestrile vaš dom.

Obešalniki in stojala za oblačila so obvezen sestavni del vsakega doma, zato se jih bo razveselil marsikateri obdarovanec. Z njimi ne poskrbite zgolj za red v vašem domu, ampak popestrite marsikateri prostor. K temu pripomorejo inovativni in moderni dizajni, zaradi česar v prostor vnesemo nov val svežine.

Ogledala so eden najcenejših in najpreprostejših načinov, kako prostoru dati novo dimenzijo in ga dodatno popestriti. Z njimi postanejo prostori še lepši, bolj svetli in zanimivi. S premišljeno izbiro ogledala boste razveselili marsikaterega obdarovanca, saj ga lahko umestijo v katerikoli prostor.

Vaše najmlajše lahko razveselite z novo otroško sobo. Če so seveda bili pridni. V naši trgovini so na voljo čudovite kolekcije otroških sob, s katerimi boste ustvarili prostorno, igrivo in kreativno okolje, kjer bo prevladoval občutek po varnosti in domačnosti.

V časih, ko se je mnogim tudi dom spremenil v pisarno je vedno dobra Izbira nov pisarniški stol, dvižna miza, tabure ali dekorativni komplet, ki bo popestril domač delovni kotiček. 

In zakaj ne bi vašega obdarovanca presenetili kar z obiskom Furnitura Showroom-a v Ljubljani? Tako se boste izognili vsem dvomom in s pomočjo strokovnega osebja skupaj izbrali darilo, ki bo vašemu obdarovancu najbolj všeč.

Ko se bliža čas obdarovanja, se zdi iskanje daril za marsikoga zastrašujoča naloga. Zavedajte pa se, da kupovanje najdražjih in najbolj impresivnih daril ni vedno najboljša izbira. Veliko bolj pomembno je, da z izbiro darila povemo, koliko cenimo naše najbližje, ter sami sebe, in jim damo vedeti, da so z naše strani ljubljeni. Darila, s katerimi pokažete svojo ljubezen do najbližjih, so zagotovo najboljša božična darila od vseh. 

 

--

Ni potrebno, da ste pri pomembnih odločitvah sami. Obrnite se na naše svetovalce in prihranite. Vedno smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!