V Furnituri smo za vas smo naredili analizo spletnih trgovin v katerih lahko še vedno kupite maske in razkužila.

Vsak dan slišimo več in več novic glede novega koronavirusa. Vsak dan nova opozorila in navodila kako naj poskrbimo zase. Iz lekarn in drogerij tudi obveščajo, da so pošle zaloge zaščitnih mask in tudi razkužil. Pa so maske in razkužila res popolnoma pošle, ali jih lahko kje še dejansko kupimo?


Vsesplošna panika v takšnih situacijah zagotovo ne bo bistveno pomagala. Pomembno je, da se kot posamezniki zavedamo resnosti, ampak kljub temu, da še dodatno ne spravljamo v stres okolice in predvsem, sebe. Mediji vsak dan opozarjajo, da so maske in tudi razkužila pošle ter da jih ni možno nikjer več kupiti. Pa je to res? Mi smo preverili in maske ter tudi razkužila je možno dobiti. Mogoče jih res ni več v lekarnah in drogerijah, jih pa lahko naročite preko interneta.

In če smo iskreni, zakaj bi človek, v takšni situaciji, sploh želel iti v fizično trgovino po masko in se s tem še dodatno izpostavljal? Zakaj iti med množico ljudi, če lahko zase poskrbiš iz varnega zavetja doma? Ne samo, da pri spletnem nakupu prihranimo čas, ampak v takšnih situacijah, se tudi izognemo stiku z ljudmi in tudi morebitnimi virusi.


V Furnituri sicer res ne nudimo mask in razkužil (čeprav smo vam pripravili seznam, kje lahko slednje še vedno kupite), smo pa našim kupcem na voljo za pomoč pri nakupu pohištva preko telefona (01 5005 194), chata ali maila. Tako vam tudi, če ste iz katerega koli konca Slovenije, pomagamo in priskrbimo potrebne informacije v zvezi z našimi izdelki in opremljanjem vašega doma. Poleg tega pa tudi poskrbimo, da pohištvo dostavimo vse do vašega doma.

--

 Sedežne garniture Notie (več barv) Jogi vzmetnica mebloJOGI® Relax Dream (več dimenzij) Odeja Roma Medium 140x200
Sedežne garniture Notie (več barv)
Že za 799,00 € (1.150,00€)
Že za 193,20 € (276,00€)
Že za 29,99 € (60,50€)

--

Torej, pri vedno bolj agresivnih novicah in opozarjanjih, je res pomembno, da obdržimo trezno glavo in uporabimo tisto staro 'kmečko pamet' (kot bi rekla kakšna babica). Spodaj vam prilagamo povezave kjer lahko naročite zaščitne maske in razkužila. Glede slednjih pa, če želimo še dodatno poskrbeti zase in svoje najbližnje, ga lahko izdelamo kar sami tukaj.

Seznam spletnih trgovin kje lahko kupite zaščitne maske:

https://www.centerovo.si/osebna-zascita/zascita-dihal.html

https://www.ladenzeile.de/mode/arbeit/accessoires/masken/atemschutz/mund/

https://www.amazon.de/s?k=atemmaske+viren

Tukaj pa je seznam kje lahko kupite razkužila:

https://www.preis.de/katalog/Desinfektionsmittel/3549.html

https://www.amazon.de/s?k=H%C3%A4ndedesinfektionsmittel

https://www.makom.si/SI/dezinfekcija-rok

V primeru, da želite še kakšen nasvet, ali pa pomoč pri izbiri najbolj ustreznega pohištva, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali telefona 01 5005 194 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Skupaj z vami ustvarjamo dom.