Jesenski čas neredko postreže še z dovolj toplimi sončnimi žarki, da se lahko z najbližjimi pocrkljate zunaj na vrtu. V tem trenutku je za takšno druženje še posebej primeren čas, saj vam prav daleč zaradi razmer pri nas in v svetu ni dovoljeno iti. Jesensko počitnikovanje si lahko pripravite zunaj na vrtu.


Če v tem hipu nimate prave ideje, kako zasnovati svoj vrt ter kaj vse postaviti nanj za odlično družinsko druženje, se lahko orientirate po naših odličnih idejah, ki smo jih v spletni trgovini Salonpohistva.si kot nalašč zasnovali za vas.


Seznam za jesensko opremljanje vrta in nepozaben piknik s kostanji


1. Vrtne garniture po vašem okusu


Še preden na vrt postavite ustrezen žar, kjer boste pekli okusen kostanj in še kaj drugega po svojem okusu, je treba prostor udobno in prijetno opremiti. Pri nas so vam na voljo sila simpatične vrtne garniture; tudi za jesenski čas.

 

Izbirate lahko med edinstvenim slogom razkošja in udobja, izvirnim in funkcionalnim dizajnom ali ne nazadnje med preprostim in edinstvenim dizajnom tovrstnega kosa vrtne opreme. 


2. Vrtni stoli in vrtne mize namesto sedežne

Morda vam bolj kot sedežna prija, da si posebej izberete vrtne stole in vrtno mizo. Furitura odlično poskrbi tudi za to. Če želite, da je vrt opremljen z edinstvenim in ekskluzivnim kosom pohištva, izberite mizico TABLE. Izjemno simpatična je prav tako okrogla miza ECLYPSE, ki je narejena iz robinje. Ne nazadnje je na voljo še vrtna miza HARMONY, ki jo lahko preprosto raztegnete in v hipu postane daljša. Za ostalo ponudbo radovedno pokukajte še na to spletno mesto: https://www.salonpohistva.si/vrtne-mize.
Stol PRIMO, ARMCHAIR, BUNNY, GUSTOTO, CHALES, REX … Za še tako zahtevnega kupca so v naši spletni prodajalni na voljo klasični, zložljivi, raztegljivi vrtni stoli; tudi gugalniki. Preverite na: https://www.salonpohistva.si/vrtni-stoli.


Gremo dalje …
… Udobna in prijetna vrtna oprema je že izbrana. Kaj še potrebujemo za nepozaben piknik s kostanji?


3. Žar in pribor za žar

Žar mojstri dobro veste, katera vrsta žara je najustreznejša za jesenske kulinarične podvige na vrtu. V spletni trgovini salonpohistva.si izbirate med več vrhunskimi vrstami. Če ste zagovorniki žarov na plin, svoj žar izberite tukaj ;

če raje prisegate na žar na oglje, je veliko vrhunske izbire za vas tukaj.

Nič kaj dosti pa vam ne pomaga vrhunsko izbrani žar, če pri roki ne boste imeli vsega obveznega pa tudi dodatnega pribora za žar.
Litoželezna plošča je na primer kot nalašč primerna za peko kostanjev.

Seveda poskrbite še za nekaj priboljškov, medtem ko boste čakali, da se kostanj speče. Na novo vrtno mizo postavite kokice in avokadovo maslo, da bodo lažje spolzele po vašem grlu. To je sila zdrav prigrizek in okusna predjed. Ne pozabite še na okusno jesensko pijačo, ki jo lahko kar sami pripravite doma. Ne nazadnje pa so vam mogoče ostale še kakšne sladice, ki ste jih namenili za Halloween zabavo.

Čeprav so zabave letos nekoliko drugačne – minimalno število povabljenih – si prosti čas zasnujete tako, da boste povsem pozabili na vsakodnevne skrbi. Pri tem vam lahko pomagamo tudi v spletni trgovini salonpohistva.si.


Pišite nam preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517

Z veseljem se bomo povezali z vami ter vam pomagali pri organizaciji najboljšega jesenskega piknika do sedaj. Ste za? Vsekakor!