Počasi, a vztrajno se bližajo najljubši prazniki, ki nas s svojo radodarnostjo in toplino razveselijo v hladnejšem delu leta.

Kaj je takrat dragocenejšega kot topel dom, iz katerega se širi vonj po slastnih dobrotah? Samo še to, da jih imamo s kom podeliti. Sploh v času praznikov je naša kuhinja srce ustvarjanja različnih okusnih jedi, s tem pa tudi prijetne povezovalne energije, zato je prav, da jo še pred prazniki skrbno pospravimo, uredimo in morda celo prenovimo.

img alt=

Čudovita kuhinja pričara še boljše vzdušje

Kadar je kuhinja funkcionalna in urejena po naših željah, je v njej samodejno bolj prijetna energija. Med najlepše sodobne kuhinje, v katerih se da ustvariti čudovite in mamljive praznične jedi, se zadnja leta uvrščajo moderne in kakovostne kuhinje Jela, ki so znane po osupljivem izgledu, kakovostnih nemških materialih in izredno dostopni ceni. Sliši se skoraj neverjetno, a je res.

img alt=

To niso navadne kuhinje

Jela kuhinje niso običajni kuhinjski sestavi, temveč kuhinje z dodano vrednostjo. Z njihovo pomočjo je namreč mogoče ustvariti popoln kuhinjski prostor, ki bo vsak dan, pa tudi med prazniki in drugimi slavji, omogočil najboljšo kuharsko izkušnjo!

Vsi modeli kuhinj Jela omogočajo različne postavitve ter nakup kuhinjskih elementov različnih dimenzij ter barv, tako da je z nekaj spretnosti ali s pomočjo 3D-izrisa mogoče ustvariti sanjsko kuhinjo po meri.

img alt=

Ne glede na to, ali vam je najbolj všeč kuhinja Invictus, Modern, Highline, Tara, Lira, Evergreen, Evia, Riva ali kateri drug model, boste z izbiro katere koli kuhinje iz linije Jela izredno zadovoljni, če ne kar malo ponosni. S svojo čudovito kuhinjo pa se neškodljivo lahko najlažje malce pobahate ravno ob praznikih, ko se izkažete s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami.

Nova, drugačna in osupljiva kuhinja Invictus

Praznična novost med najsodobnejšimi kuhinjami Jela je model Invictus, ki je res nekaj posebnega. Tako kot vse kuhinje znamke Jela, tudi ta model odlikuje tiho in mehko zapiranje vseh predalov in vratc ter kakovosten modern dizajn. A zanjo je značilno še nekaj drugega! Je prva in zaenkrat edina kuhinja Jela v modernem dizajnu, ki ima sprednje površine oziroma fronte polakirane s posebnim mat UV-lakom, ki ustvarja prav poseben videz. Ravno zaradi tega učinka prav kuhinja Invictus ta trenutek predstavlja najbolj iskan model med kuhinjami. Kdor jo je že videl v živo, povsem razume, o čem govorimo. Ljubezen na prvi pogled brez primere!

img alt=

A ne gre samo za tehnologijo mat UV-laka

Kuhinja Invictus pa ni tako priljubljena samo zaradi posebnega učinka laka. Gre namreč za prestižno in izjemno elegantno kuhinjo, ki prefinjeno združuje odličen dizajn ter najboljše materiale na področju sodobne pohištvene industrije. Predstavlja popoln rezultat vrste strokovnjakov, zaradi katerega je celotna kolekcija kuhinj Jela pravzaprav postala konkurenca največjim svetovnim proizvajalcem kuhinj.

img alt=

Ta vrhunski model kuhinje je na voljo v odtenku kašmir mat barve. Celotno kuhinjo lahko nadgradite z enim od osmih različnih kakovostnih kuhinjskih pultov.

Kakšen je pravzaprav mat UV-lak?

Poseben mat UV-lak je proizvod najsodobnejše tehnologije UV-lakiranja, ki ima prefinjen in mehak mat učinek. Značilno zanj je, da vključuje kar pet slojev laka, kar omogoča večjo obstojnost barv ter izjemno odpornost na fizične poškodbe. To sploh v kuhinji predstavlja pomembno prednost.

img alt=

Da bodo prazniki prijetnejši

Da bodo prihajajoči prazniki res prijetni in da bo vaša kuhinja res lahko zaživela v vsem sijaju in prijetnih dišavah, je predvsem pomembno, da jo – poleg tega, da jo postavite in uredite – čim večkrat uporabite. Čeprav sodoben čas včasih narekuje nemogoč tempo, med katerim je izredno težko še kaj kakovostnega skuhati, je izredno pomembno, da svoje zdravje, počutje in zadovoljstvo postavite na prvo mesto. Tudi s pomočjo uporabe svoje čudovite kuhinje!

Kam po najlepšo kuhinjo?

Na splet seveda – tako boste prihranili ogromno časa in denarja! A pred nakupom preverite, ali gre za zaupanja vrednega trgovca oziroma proizvajalca. Nam, Salonu pohištva Furnitura, lahko brez dvoma zaupate, saj smo prvi trgovec spletnega pohištva v Sloveniji z več kot 12-letno tradicijo in ogromno izvedenimi naročili. Zaupalo nam je že več kot 60 tisoč strank in verjamemo, da boste med našo ponudbo, ki vključuje več kot 25 tisoč izdelkov, tudi vi našli kaj za svojo kuhinjo, dom, pisarno ali vrt.

img alt=

Nakup pri nas je drugačen in poln ugodnosti! Ponujamo vam obročno odplačevanje, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, pogosto brezplačno dostavo, mnoge akcijske ponudbe in še in še. Poleg tega se od drugih spletnih trgovcev pohištva razlikujemo po tem, da si nekatere naše izdelke, materiale in kataloge lahko pred nakupom ogledate v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani. Za nasvet in informacije o ponudbi nas lahko vedno pokličete na telefonsko številko 070 458 517 ali nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. No, kdaj pridete k nam po novo kuhinjo ali vsaj malo popast svojo radovednost? ;)