Če v svoj dnevni prostor postavite odlično zasnovano in opremljeno klubsko mizico, poskrbite za še boljši slog celotnega prostora. Dodajanje ustreznih kosov mizici omogoča še večjo prefinjenost in zanimivejši videz. S tem ne navdušujete le sebe in svojih domačih, temveč tudi svoje goste.

Preden se lotite 'dekoriranja' dnevne klubske mizice, premislite, kam točno želite namestiti dodatke in koliko prostora to lahko zavzame. Poiščite dekor, ki bo na mizici videti kar se da privlačen. Če je na primer vaša mizica narejena iz temnejšega lesa, jo lahko odlično poudarite z dodatki v beli barvi.


Za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov, ki jih le upoštevajte pri izbiri in dekoriranju klubske mizice. Vabljeni v našo spletno prodajalno salonpohistva.si, kjer lahko izbirate tudi med številnimi vrstami izjemno zanimivih mizic za dnevni prostor.

 

Vrste klubskih mizic

Izbirate lahko med lesenimi, steklenimi, kovinskimi, ratanskimi, aluminijastimi, akrilnimi ali laminiranimi lesenimi klubskimi mizicami. Na voljo so tudi mizice iz ivernih plošč. Nekatere med njimi imajo tršo podlago, druge so celo oblazinjene.


Zasnova klubskih mizice je izjemno raznolika. Najpogosteje izbrani modeli so okrogle, kvadratne, pravokotne ali valjaste oblike na treh ali štirih nogah ali celo na kolesih.

Odlična izbira so raztegljive klubske mizice ali pa mizice s prostorom za shranjevanje. Obstajajo tudi takšne, na katerih lahko sedite. Čisto vse mizice uporabnikom zagotavljajo domiselne rešitve, če le malo pomislijo na to, kako koristno se jih da uporabiti.


Dekoriranje mizice z različnimi oblikami in višinami dodatkov

Pri dekoriranju klubske mizice so dobrodošle različne geometrijske oblike. Pravokotni dodatki so odlična izbira, vendar naj se jim pridružijo še okrogli – pladnji, sklede, sveče. Nato strukturi dodajte še kos opreme, ki v primerjavi z drugimi dodatki znatno izstopa po svoji višini. Vse skupaj bo videti izjemno posrečeno.


Zaželeni elementi na klubski mizi

Na mizici je lahko postavljen večji okrogel in čim zanimivejši okrasni pladenj. Za lep dekor poskrbijo tudi posebne zbirke knjig, ki naj jih ne bo preveč – morda tri knjige, ki so že navzven videti res nekaj posebnega in odlično poskrbijo za estetski pridih.


Na mizici ali blizu nje ne sme manjkati zelenje. Poskrbite za prav posebno vazo, v katero lahko postavite pravo ali pa umetno cvetje. Prave rože so veliko bolj osupljive, a dober učinek lahko dosežete tudi z umetnimi.

Velik doprinos klubski mizici so manjši unikatni dekorji – na primer unikatno zasnovani podstavki, ki so povezani s slogom prostora. Ne nazadnje na mizici ne sme manjkati niti dišeča svečka. Postavite jo na svoj najljubši podstavek.

--


Če se vam je v tem hipu porodilo še kakršno koli vprašanje v povezavi z izbiro klubske mizice ali pa kakšnega drugega kosa pohištva za vaš dom, nam pišite preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!