Kuhinja je prostor, ki ga iz več razlogov želimo opremiti čisto po svojih željah – zato odločitev za nakup kuhinje po elementih predstavlja odlično rešitev, ki ne razočara.

V njej namreč preživimo kar dobršen del dneva. Kuhinja po elementih omogoča, da funkcionalnost kar najbolj uspešno združite z vašimi željami glede samega izgleda in postavitve.

Pri Furnituri smo zato za vas pripravili nekaj priročnih nasvetov za nakup kuhinje po elementih. Da pa bi vam še bolj približali zares izvrstno izkušnjo opremljanja kuhinje, vas v naši pestri ponudbi čakajo številni kuhinjski elementi, ki jih lahko med seboj poljubno kombinirate. Na naši spletni strani smo z vami delili tudi nekaj zanimivih zamisli za vrhunsko ureditev kuhinje, če jo kupujete po elementih. Za nasvet pa se lahko seveda vedno obrnete na naše prijazne svetovalce.

img alt=

Druženje z družino ob peki slastnih sladic, jutranje pitje aromatične kave ali ustvarjanje pravih 'masterchef' mojstrovin – da, kuhinja je resnično mnogo več kot le navaden prostor. Je mesto, kjer se združita strast in kreativnost. Zato jo opremite tako, kot si sami želite. Kuhinja po elementih je tista idealna rešitev, ki bo poskrbela za vaše čudovito počutje in željo po druženju ob kavi ali pripravi vrhunskih domačih specialitet. Nenazadnje, ljubezen gre vendarle skozi želodec!

Prednosti nakupa kuhinje po elementih

Nakup kuhinje po elementih omogoča kupcu odlično prednost – možnost, da si sestavi kuhinjo sam. To pomeni, da lahko posamezne kuhinjske elemente izberete sami in jih tako v kar največji meri prilagodite lastnim željam in prostoru, ki vam je na voljo. Posamezno pohištvo lahko izberete glede na vaše potrebe in uporabniške želje. Nekdo si namesto kuhinjski omaric želi več predalnikov, kakšen dodaten viseči element ali povsem samosvojo postavitev. Kuhinja po meri zato navduši tudi vse tiste bolj kreativne, saj lahko po svojih idejah opremijo svoj kulinarični kotiček.

Kuhinje po elementih so zato prva izbira vseh, ki prisegajo na maksimalno funkcionalnost, udobje in vrhunski dizajn.

img alt=

Premišljena izbira pohištva

Prvo pravilo, ki se ga morate držati pri opremljanju svoje kuhinje je, da v kar največji meri izkoristite prostor, ki vam je na voljo. Z izbiro praktičnega pohištva boste tako pridobili nujno potreben funkcionalen prostor, kjer se boste lahko nemoteno gibali, rezali, mesili in vihteli kuhalnico. Glavni namen nakupa kuhinje po elementih je, da se v njej počutite bolj prijetno, kot bi se sicer v kuhinji iz standardne ponudbe. Vsi lastniki velikih in prostornih kuhinj imajo seveda pri nakupu pohištva veliko prednost. Poleg vse nujne opreme in gospodinjskih aparatov si lahko vsi ti srečneži privoščite nadvse zaželene kuhinjske otoke, barske stole in večje kuhinjske omare. Tako opremljena kuhinja nosi prav poseben čar, saj poleg kuhanja služi tudi kot odličen prostor za druženje.

Pred nakupom razmislite, koliko časa preživite s kuhalnico v roki. Izbira kuhinje po elementih naj bo v popolnosti prilagojena vašemu načinu življenja, saj bo le tako služila svojemu namenu. Če imate veliko družino, potem bo odločitev za kakšno dodatno prostorno omarico več kot dobrodošla. Viseči elementi so odlična izbira, saj z njimi pridobimo kar nekaj dodatnega prostora, medtem ko predali omogočajo zelo pregledno organizacijo pripomočkov.

Ne glede na to, kako velik kuhinjski kotiček imate, naj bo ta usklajen s preostankom vašega doma. Kuhinja po elementih vam omogoča, da pohištvo prilagodite stilu, ki kraljuje v vašem domu. Ne glede na to, ali prisegate na moderno, rustikalno, skandinavsko ali tradicionalno pohištvo, bomo pri Furnituri skupaj z vami našli najboljšo rešitev – uporabno in privlačnega videza.

Več nasvetov o kuhinji po lastnih željah, si lahko preberete tudi v članku o kuhinje po naročilu.

img alt=

Po pomoč k strokovnjaku

Glavna napaka, ki jo lahko naredite je, da kuhinjo izberete brez tehtnega premisleka. Ker ste nekaj videli pri prijatelju, to še ne pomeni, da bo funkcioniralo tudi pri vas. Svetujemo vam, da svojo trenutno kuhinjo fotografirate, izmerite in si ogledate ponudbo, ki smo jo za vas pripravili na spletu.

Ob pregledovanju ponudbe boste ugotovili, kaj vam je všeč. Tako informirani pa se nato oglasite pri nas, kjer vam bomo svetovali glede vrste in števila posameznih kuhinjskih elementov, barvnih kombinacij in ostalih podrobnosti.

img alt=

Majhna kuhinja? Mi imamo rešitev!

Kot posebej učinkovita pa se kuhinja po elementih izkaže v majhnih prostorih. Vsi tisti, ki ste nekoliko omejeni s kvadraturo prostora, se zato odločite za to odlično možnost, ki vam jo ponujamo v našem salonu.

Skupaj z enim od naših svetovalcev, boste izbrali vse potrebne omare, predalnike ter kotne in viseče elemente, ki bodo vašo kuhinjo oplemenitili, vam pa pričarali popolnoma nove razsežnosti kuharskih užitkov. Za popolnost je namreč potrebno le nekaj premišljenega snovanja in genialnih rešitev. Tako bodo z našo pomočjo vrhunsko izgledale tudi mini kuhinje.

img alt=

Najboljša kuhinja po meri – predstavljamo vam kuhinje JELA

V pohištvenem salonu Furnitura smo še posebej ponosni na kuhinje po elementih JELA. Njihova oprema je narejena iz vrhunskih nemških materialov, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaše kuhinje. Trpežnost in praktičnost sta tisti ključni lastnosti, ki odlikujeta Jeline kuhinje. V njihove omare in predale lahko zložite veliko posode in ostalih kuhinjskih pripomočkov. Pohištvo izdelano po meri je kakovostno, kompaktno in odporno na udarce in praske. Za piko na i pa poskrbijo vrata in predali, ki se mehko zapirajo.

Jelina kuhinja po elementih je sodobna, praktična in uporabniku prijazna. Združuje napredne rešitve in prefinjeno estetiko. Fino pohištvo mehkih linij bo vaši kuhinji vdahnilo večno eleganco. Dovršene in skrbno izbrane barvne kombinacije, ki jih bogatita hrast in oreh pa bodo pravi balzam za vaše oči. Jela Jagodina tako s kombinacijo uporabnosti in dizajna doseže svoj namen – očara uporabnike.

img alt=

V Furnituro po sanjsko kuhinjo

Se sprašujete, zakaj v poplavi različnih ponudb izbrati ravno nas? Zato, ker je v našem pohištvenem salonu vaš dom na prvem mestu. Smo največji slovenski spletni ponudnik pohištva, ki svojim strankam garantiramo najnižje cene in najvišjo kakovost. Še kako dobro se zavedamo glavnega problema sodobnega človeka – pomanjkanje časa. Ker vas cenimo, smo našo ponudbo prilagodili tako, da si lahko opremo za kuhinjo ogledate kar iz domačega naslonjača. S klikom na to povezavo boste vstopili v prečudovit svet kuhinj in jedilnic, ki zadovoljijo najrazličnejše okuse in želje.

Ker je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, smo temu primerno prilagodili tudi brezplačno svetovanje naše strokovne ekipe. Kontaktirate nas lahko preko telefona (070 458 517), e-pošte prodaja@salonpohistva.si ali kontaktnega obrazca. Dovolite nam, da vas očaramo s skrbno izbranimi kuhinjskimi elementi, ki jih odlikujeta uporabnost in moderni dizajn.

img alt=

Naši zavzeti svetovalci vas pričakujejo v Showroom-u v Ljubljani, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Ob dobri kavi, ki jo skuhamo mi, bomo vaše želje in naše strokovne nasvete o izbiri pravega pohištva združili v izris sanjske kuhinje. Sledi še odločitev za ustrezne odtenke, vse potrebne kuhinjske omarice in predale. Pri nas pa ne pozabimo niti na še kako pomembne detajle, ki bodo vaši kuhinji vdahnili tisto prav posebno iskrico.

Vaša želja bo pri nas tako postala resničnost in že kmalu boste lahko nove življenjske zgodbe pisali v novi prečudoviti domači kuhinji.

Moderne kuhinje po elementih so vam že na voljo v našem pohištvenem salonu.

--

Če imate v zvezi z nakupom kuhinje po elementih kakršna koli vprašanja, se po odgovore, nasvete, mnenja in ideje lahko vedno obrnete na naše strokovno podkovane svetovalce in svetovalke, ki bodo za vas poiskali najboljšo rešitev. Kontaktirate nas lahko preko kontaktnega obrazca, lahko pa nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si oz. nas pokličite na telefonsko številko 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!