V poplavi informacij in bogate ponudbe kuhinj na trgu se velikokrat znajdemo v dilemi. Težko je najti takšno, ki ustreza vsem standardom in zadovoljuje vse vaše želje in potrebe. Morda potrebujete poseben zaključek, želite specifične dimenzije, še posebej vzdržljivo konstrukcijo ali poleg vsega in z vsemi izpolnjenimi kriteriji še ugoden nakup? Svoje posebne želje boste najlažje uresničili z nakupom kuhinje po naročilu!

A tu pridemo do dileme. Izdelano po meri in cenovno ugodno? Povrhu pa še kakovostno? Prav ste slišali, tudi to je mogoče! Na veliko presenečenje mnogih je mogoče kuhinjo sestaviti s cenovno ugodnim pohištvom po meri. Naj se zdi dejstvo še tako protislovno, je vendar resnično. Cena kuhinje po meri je lahko nizka in dostopna tudi vam.

V nadaljevanju razkrivamo, kako do sanjske kuhinje po meri, ki se kljub nizki ceni ponaša s kakovostno izdelavo.

Kuhinje po naročilu oz. kuhinje po meri - za popoln izgled vašega prostira

Recept za izdelavo sanjske kuhinje po naročilu

Najboljša rešitev za vse, ki natančno vedo, kaj želijo, je torej kuhinja po naročilu. Slednje pa so zaradi zahtev prilagajanja nekoliko dražje. A z upoštevanjem pravih napotkov boste prišli do zelo kakovostne kuhinje po vam dostopnih cenah.

Kako do poceni kuhinje po naročilu?

Pri nakupu kuhinje po meri so ključnega pomena dejavniki, ki zagotavljajo kakovosten in cenovno ugoden nakup. Najpomembnejši med njimi so:

Fleksibilnost

Pred nakupom kuhinje je v prvi vrsti pomembno poiskati zanesljivega in zaupanja vrednega prodajalca, ki bo poskrbel za fleksibilnost pri kombinacijah kuhinjskih elementov. Prednost dobrega ponudnika je omogočanje ustrezne kombinacije pohištvenih elementov, barv in drugih zaključkov. Zaželeno je, da so kakovostni kuhinjski elementi pripravljeni že vnaprej, vendar v ustreznem številu kombinacij, ki ustrezajo okusu in zahtevam stranke. Seveda je to v veliki meri odvisno od ponudbe prodajalca oz. asortimana proizvajalca kuhinj.

Bogat izbor

Ker je okusov toliko, kot je posameznikov, je ključnega pomena pestra izbira ponudnika. Slednja ponuja raznolike možnosti in vam pomaga poiskati ustrezno kuhinjo po meri. Da bo vaša izbira enostavnejša, je priporočljivo poiskati prodajalca, ki ima na voljo številne linije kuhinj v različnih dizajnih, barvah in dimenzijah. Pri nas dobite po meri lahko:

poceni kuhinja po naročilu - sami določite velikost kuhinjskih elementov

Ugodno razmerje med kakovostjo in ceno

Trg ponuja široko ponudbo kuhinj, zato bodite še posebej pozorni na kakovost in ceno izdelkov. Kot že omenjeno, izdelava kuhinje po meri zahteva višje cene. Vendar to ni vedno nujno. Ste vedeli, da je mogoče dobiti kakovostno kuhinjo po naročilu tudi cenovno ugodno? Za dober pregled nabora kuhinj po meri na trgu je smiselno najprej preveriti ponudbo na spletu, saj so tu cene v osnovi veliko nižje.

V našem spletnem salonu Furnitura omogočamo izredno ugoden nakup kakovostnih pohištvenih elementov. Hkrati garantiramo 100 % najnižje cene na trgu in ohranjamo vedno odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Tako za svoj vložek dobite največ – kakovostno pohištveno opremo po dobrih cenah. Prav tako pa za vas redno pripravljamo številne akcijske ponudbe.

Izkušnje, svetovanje in izris kuhinje

Poleg določanja ustreznih kombinacij kuhinjskih elementov je pomembno tudi svetovanje ponudnika. To je še posebej dobrodošlo pri kombiniranju različnih pohištvenih elementov. Izkušeni strokovnjaki vam bodo z nasveti pomagali pri izbiri kuhinj po naročilu in olajšali vašo nakupovalno izkušnjo, z izrisom kuhinje pa poskrbeli, da bodo vaši načrti postali resničnost. V Furnituri se lahko pohvalimo tako z možnostjo arhitekturnega izrisa kuhinje kot tudi z odličnimi izkušnjami naših strokovnjakov.

3d izris kuhinje in izdelava kuhinj

Nakup preko spleta

Poslovite se od zamudnega sprehajanja med trgovinskimi policami! Prihranite čas in energijo z nakupom preko spleta. Na Furniturini spletni strani najdete vse za kuhinje in jedilnice, nakupa pa lahko opravite hitro in enostavno, zgolj s klikom na gumb in to kar iz udobja vašega doma. Pri tem vam bodo za svetovanje in pomoč na voljo naši strokovnjaki, ki nudijo brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri ugodne kuhinje po meri.

Kontaktirate nas lahko po telefonu (070 458 517), e-pošti ali preko kontaktnega obrazca ter se izognete nepotrebnemu čakanju in morebitnim nepremišljenim odločitvam. Srečamo pa se lahko tudi osebno v našem Showroomu v Ljubljani.

mačrtovanje kuhinje po meri - cena vas bo presenetila

Po sanjsko kuhinjo v Furnituro!

Vabljeni k ogledu kuhinj po meri v salon pohištva Furnitura, kjer boste našli bogat nabor kuhinj po meri in si zagotovili fleksibilnost pri kombiniranju kuhinjskih elementov. Zaupa nam že več kot 24 000 zadovoljnih kupcev, ki z zanesljivostjo izbirajo med več kot 17 000 izdelki.

Med najbolj priljubljene sodijo kuhinje proizvajalca JELA, ki so izdelane iz kakovostnih nemških materialov. Kuhinje JELA ponujajo številne možnosti kombiniranja in zagotavljajo kakovost elementov po ugodnih cenah za tovrstno raven kakovosti. Tako bo vaše kakovostno pohištvo, kupljeno po nizki ceni, v vaš dom pričaralo videz prestiža in robustnosti.

--

V primeru, da želite še kakšen nasvet, ali pa brezplačno pomoč pri izbiri in načrtovanju kuhinje po meri, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si in na telefonski številki 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!

Ne spreglej tudi naslednjih novic in nasvetov o kuhinjah:

- Nasveti in ideje za opremljanje kuhinje

- Načrtovanje kuhinje

- Popolna obnova / prenova kuhinje od A do Ž