Če ste na pragu nakupa nove kuhinje, nikar ne sprejemajte kompromisov, da ne boste na koncu obžalovali.

Kajti kuhinja je res duša doma, kjer se v prijetnem ambientu lahko kuhajo najboljše jedi, lahko pa je tudi prostor, ki vas vsakokrat, ko stopite vanj, spomni na to, da ste to in ono želeli opremiti in postaviti drugače.

img alt=

Kakšnih kompromisov ne gre sklepati?

Na področju kompromisov ob nakupu oziroma posodobitvi kuhinje nikar ne sklepajte kompromisov glede videza. Kuhinja vam mora od prvega predala do zanje omare biti všeč! Dizajn kuhinje se mora prilegati vašim željam in potrebam – nikakor ne sme biti obratno. Prav tako bodite pozorni tudi pri izbiri materialov in funkcionalnih mehanizmov, ki lahko kuhinji podaljšajo življenjsko dobo za kar nekaj časa.

Kakšne kuhinje so večni hit?

Na področju opremljanja kuhinjskega prostora so še vedno zaradi svoje praktičnosti najbolj iskani kuhinjski bloki in kompleti modernih kuhinj. Na podlagi natančnih meritev prostora izberite, katera kuhinja se bo najbolj prilegala vašemu domu – linijska, kotna, takšna s kuhinjskim otokom ali kakšna druga.

img alt=

Že desetletja so med kuhinjami najbolj priljubljene moderne kuhinje čistih linij in naravnih barv, med katerimi z izbiro bele, temno sive ali bele kuhinje v kombinaciji z lesom ne boste zgrešili.

Kuhinje Jela so prava izbira!

V poplavi ponudbe različnih proizvajalcev in dobaviteljev je včasih pravo kuhinjo zase in za svojo družino kar težko izbrati. Da bo izbira lažja, hitrejša in da boste v svojo izbiro popolnoma prepričani – seveda brez da bi naredili kompromis – vam predstavljamo nakupa vredne kuhinje Jela, ki so na trgu že od leta 1991, prodajajo pa se po kar 20 državah po svetu. Kuhinje Jela so z razlogom pravi hit – tudi v Sloveniji.

img alt=

Zakaj so kuhinje Jela najboljša izbira?

1. Kuhinje Jela so sinonim za kakovost, saj so narejene iz odličnih in trpežnih nemških materialov.

2. Dizajn teh kuhinj je vedno v koraku s časom – kuhinje Jela so moderne, brezčasne in se lepo podajo v prav vsak dom.

3. Kuhinje Jela se prostoru prilagajajo – ustvarjene so za manjše in velike prostorne kuhinjske prostore. Posamezno linijo kuhinje je mogoče naročiti v različnih standardnih dimenzijah in s posameznimi hišnimi elementi ustvariti kuhinjo po meri!

img alt=

4. Kuhinje Jela so narejene za vsak okus. Na voljo je namreč kar osem različnih kuhinjskih kolekcij, znotraj katerih se odpirajo številne možnosti glede izbire barv, dizajnov, ročajev, pultov itd.

5. Vsi modeli kuhinj Jela imajo na vseh vratcih in predalih sistem mehkega zapiranja, kar zagotavlja enostavnejšo vsakodnevno uporabo, hkrati pa podaljšuje življenjsko dobo celotne kuhinje.

6. Vodoodporne kuhinjskih fronte šestih kolekcij so premazane z UV-lakom, ki izvrstno poskrbi za zaščito pred vlago, praskami ter poškodbami, dve kolekciji kuhinje Jela pa sta dodatno zaščiteni s posebno nevidno obstojno folijo, ki ima enake lastnosti, kot jih ima UV-lak.

img alt=

7. Kuhinje Jela so izdelane skrbno in natančno, poleg tega imajo ustrezno debelino ogrodja kuhinj in delovnih površin, dodani pa so tudi zaščitni ABS-trakovi, ki pohištvu podaljšajo življenjsko dobo.

8. Vsi kovinski predali kuhinj Jela imajo kakovostno nerjaveče kovinsko ogrodje, ki predalom zagotavlja večjo stabilnost, funkcionalnost ter daljšo življenjsko dobo.

9. Kuhinjsko pohištvo blagovne znamke Jela je enostavno za montažo, priložena pa so tudi jasna navodila, ki jih bodo z lahkoto razumeli tudi začetniki.

10. Kuhinje Jela imajo resnično odlično razmerje med kakovostjo in ceno, zato so prvovrstna naložba.

Zakaj je novo moderno kuhinjo najbolje kupiti kar preko spleta?

Preprosto zato, ker vam bo nakup kuhinje preko spleta prihranil ogromno časa, pa tudi živcev. Vendar se spet pojavi dilema, kateremu spletnemu trgovcu pohištva zaupati to pomembno nalogo, da bo zadovoljstvo ob nakupu in končni montaži popolno. Najbolje je zaupati tistim, ki imajo najdaljšo tradicijo in s tem tudi največ izkušenj, kajti kdor je leta in leta s svojo ponudbo prisoten na tržišču pohištva, je brez dvoma pravi strokovnjak, za katerega je jasno, da se iz leta v leto izobražuje, nadgrajuje in spremlja novosti na področju novih dizajnov, materialov, barv ter drugih podrobnosti.

Salon pohištva Furnitura se lahko pohvali z nazivom prve in s tem vodilne spletne pohištvene trgovine v Sloveniji, s tem pa tudi z najdaljšim stažem uspešne spletne prodaje. Nakup nove kuhinje in drugega pohištva za dom, pisarno in vrt je na naši spletni strani tako pravi užitek – seveda z razlogom! Bogata ponudba najlepših moderno zasnovanih kuhinj in odlične cene niso vse, kar vam ponujamo.

img alt=

Ves čas so vam pred, med in po nakupu na voljo mnoge ugodnosti, med katerimi izstopajo brezplačno poglobljeno svetovanje naše strokovno usposobljene ekipe, možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, pogoste akcijske ponudbe, garantirano najnižje cene, hitra dobava ter pogosto brezplačna dostava, izredno pestra ponudba kakovostno izdelanega pohištva ter ekskluzivna možnost ogleda nekaterih izdelkov, materialov in katalogov v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani.

Poleg tega vam bo, če boste želeli, pred naročilom nove kuhinja naša ekipa pripravila tudi brezplačen 3D-izris kuhinje. Pot do nove kuhinje preko spleta je s Furnituro hitra, ugodna, prijetna in brez skritih pasti. Za več informacij (ali če imate dodatna vprašanja) nas vedno lahko pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 ali nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Dobrodošli na naši spletni strani, prav tako pa tudi v naših razstavnih prostorih!