Spletno nakupovanje še nikoli ni bilo tako varno in praktično kot sedaj. Zadnja leta tudi večji ali izredno veliki spletni nakupi niso več redki – tudi na področju nakupovanja pohištva za dom, pisarno ali vrt.

Res je, da nakup večjih kosov pohištva oziroma večjih postavitev, kot je na primer kuhinja, zahteva nekoliko več pozornosti ter nakupovalnih spretnosti, a gre še vedno za preprost proces, ki bi ga z nekaj vaje zmogli tudi najmlajši. Da boste nakup sanjske kuhinje varno, hitro in lahkotno lahko opravili s pomočjo računalnika ali mobilnega telefona kar preko spleta, vam podajamo nekaj praktičnih nasvetov.

img alt=

4 preprosti koraki do nove kuhinje kar preko spleta

Pred zadnjim klikom uspešnega spletnega nakupa kuhinje so običajno potrebni naslednji koraki v prav tem vrstnem redu:

1. Vizualizacija in načrtovanje kuhinje

Najprej je potrebno čim bolj stvarno pretehtati oziroma premisliti o svojih željah glede nove kuhinje ter jo skrbno načrtovati glede na dimenzije in značilnosti kuhinjskega prostora. V tej fazi si je dobro novo kuhinjo predstavljati čimbolj v detajle, določiti njen slog, barvo ter po možnosti preko spleta najti fotografijo kuhinje, ki se ujema s podobo vaše vizije (ali pa poiskati vsaj njen približek). Pred naslednjim korakom je potrebno kuhinjski prostor natančno izmeriti ter zabeležiti vse morebitne prostorske posebnosti (priključek za vodo, električna napeljava, višina stropa, kje so okna in vrata, velikost …).

img alt=

2. Raziskovanje trga

Sledi naj poglobljeno raziskovanje trga kuhinj – najhitreje, najbolj poglobljeno in celovito je to mogoče prav preko spleta. Čas iskanja in brezplodnega tavanja po klasičnih pohištvenih trgovinah je že davno minil. S spletnim iskanjem boste prihranili ogromno časa, pa tudi živcev!

img alt=

3. Iskanje zaupanja vredne spletne trgovine pohištva

Spletna pohištvena trgovina, ki ji boste zaupali opremo svoje nove kuhinje, naj bo zaupanja vredna. A kako prepoznati zaupanja vredno spletno trgovino pohištva? Dejstvo je, da so najvarnejši spletni nakupi znotraj Slovenije. Posebej pozorni bodite, da ima spletna trgovina realen (fizičen) sedež podjetja, da ima na voljo dostopno ter ažurno pomoč in podporo strankam od začetka pa do konca nakupa, da v njej znajo strokovno svetovati pri izbiri modela, barve in postavitvi, da imajo na voljo tudi dodatne ugodnosti (plačilo na obroke, dostopna cena, akcijske ponudbe, hitra dobava, brezplačna dostava itd.) ter po možnosti brezplačen 3D-izris kuhinje.

img alt=

4. Odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Na koncu preverite, da sta razmerje kakovosti in cene kuhinje v odličnem razmerju. To naj nikakor ne pomeni poceni kuhinje za vsako ceno, temveč praktično, kakovostno in moderno kuhinjo, ki je vredna svojega denarja oziroma je cena zanjo optimizirana in do zadnjega centa upravičena.

img alt=

Primer odlične spletne trgovine pohištva in njena vrhunska ponudba kuhinj

V Sloveniji opisu dobre, varne in odzivne spletne trgovine najbolj ustrezamo prav mi – Salon pohištva Furnitura. To pa ne preseneča, saj imamo na področju načrtovanja, ponudbe, prodaje in dobave sodobnega pohištva največ izkušenj ter izpeljanih naročil, saj smo pravzaprav mi prva spletna trgovina pohištva v Sloveniji. Uspešno namreč opremljamo predvsem slovenske domove že od leta 2010!

img alt=

V ponudbi naših čudovitih kuhinj s svojim brezčasnim dizajnom, kakovostnimi nemškimi materiali, dobro ceno ter uporabo sodobnih pohištvenih smernic izstopajo moderne kuhinje Jela. Gre za devet različnih kuhinjskih linij, ki jih je mogoče kupiti v setu ali jih naročiti po meri. Kolekcija kuhinj Jela trenutno obsega linije Riva, Modern, Highline, Evia, Evergreen, Tara ter novi kuhinjski liniji Invictus in Infinity. To so dizajnersko različne kuhinjske linije, ki poskrbijo prav za vsak okus: za ljubitelje sodobnega ter tudi za tiste, ki so jim bolj všeč rustikalne zasnove. Vsem linijam kuhinj Jela pa je skupna izredno natančna izdelava, sistem mehkega zapiranja predalov in vratc. Kuhati v njih je pravi užitek!

img alt=

Ekskluzivna prednost spletnega nakupa v Salonu pohištva Furnitura

Salon pohištva Furnitura ima pred vsemi ostalimi spletnimi trgovci pohištva veliko posebnost, ki je hkrati tudi prednost! Omogoča namreč ogled nekaterih izdelkov, materialov in katalogov v živo v svojem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J), kar bo pred nakupom do konca razblinilo vaše morebitne dvome. Tam vam bo za vsa vprašanja na voljo naša strokovno usposobljena ekipa, ki vam bo brezplačno svetovala, po želji naredila 3D-izris kuhinje oziroma drugega prostora ter vam pomagala najti ali izbrati najboljšo rešitev.

img alt=

Sicer pa vam je podpora ob nakupu ves čas na voljo tudi na telefonski številki: 070 458 517 ali na e-naslovu: prodaja@salonpohistva.si. Pri nas so mogoči le hitri, varni, kakovostni nakupi različnega pohištva, ki vam bodo s svojo lepoto in funkcionalnostjo lahko res dolgo služili.