Sporočamo vam, da spletna trgovina SalonPohistva.si obratuje v polnem obsegu. Naše delo poteka nemoteno od doma, del ekipe pa bo skrbel za redne odpreme iz našega skladišča. 

Do nadaljnega so za vsa oddana naročila dostave BREZPLAČNE. Dostave potekajo normalno z upoštevanjem dodatnih varnostnih protokolov, ki smo jih uvedli skupaj z dostavnimi službami.

Naša primarna skrb je zdravje in varnost naših kupcev, zaposlenih in našega celotnega okolja. V podjetju Furnitura d.o.o. smo zaradi izredne situacije v povezavi z novim koronavirusom in po priporočilih vladnih služb ter zdravstvenih organizacij, uvedli določene preventivne ukrepe za varno poslovanje.

Ukrepi, ki smo jih že sprejeli so:

  • Od ponedeljka, 16.3.2020 do preklica, osebni prevzemi na naslovu Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana-Šentvid niso več možni. Ukrep začne veljati takoj. Vsem strankam, ki so za naročilo izbrali osebni prevzem, bomo po predhodnem dogovoru naročilo brezplačno dostavili na dom.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA. V času, ko velja odredba zaprtja javnih ustanov, do nedelje 29.3., smo se v Furnituri odločili, da vsem naročilom, ki bodo oddana v tem obdobju ne zaračunavamo stroška dostave. Kljub izredni situaciji želimo našim kupcem olajšati to obdobje, brez da se izpostavljate večji množici ljudi.
  • Delo od doma večine zaposlenih, katerim delo to dovoljuje. Za kupce smo dosegljivi od 8:00h do 16:00h preko telefona 01 5005 194, emaila: prodaja@salonpohistva.si in preko live chat-a
  • Varnostna razdalja vsaj 1,5 metra vseh zaposlenih, ki so nujno potrebni na delovnem mestu.
  • Prevzem oz. dostava paketov poteka izključno na prostem. Kurirji ne bodo vstopali v vaše domove, pisarne, skladišča in druge prostore. Predaja naj poteka brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.
  • V fazi oddaje naročila v naši spletni trgovini, vas naprošamo, da se v čim večjem obsegu odločite za način plačila s kartico (preko spletne strani) ali po predračunu ter da tako zmanjšamo število stikov ob plačilu po povzetju.
  • POPRAVEK - STORITEV LEANPAY JE OMOGOČENAVčeraj 16.3. smo vas obvestili, da storitev Leanpay ni mogoča za nove uporabnike. Odobravanje zahtevkov za obročno plačilo Leanpay je sedaj mogoče za vse uporabnike storitve Leanpay. Na tem mestu bi kupce opozorili, da pri identifikaciji, ki jo izvede dostavljalec dosledno upoštevate varnostna pravila: storitev se izvaja zunaj, brez neposrednih kontaktov in varnostna razdalja 1,5 m.

Glede na razvoj dogodkov vse kupce pozivamo k strpnosti in razumevanju v primeru morebitnih zamud. Podjetje Furnitura posluje tudi s podjetji izven meja in ker se situacije na mejnih območjih, kot tudi znotraj države, zelo hitro spreminjajo,delujemo po načelu čim večje varnosti in seveda skladno z določili vlade. Zavezujemo se, da bomo vsa potrjena naročila dobavili in vas bomo v primeru zamikov pri dobavah o tem tudi dosledno obveščali.

Obvestilo bomo sproti dopolnjevali z morebitnimi dodatnimi ukrepi.