Salon pohištva Furnitura smo prvi spletni ponudnik notranje opreme v Sloveniji. Naše glavno vodilo pri delu je, da si vsak dom zasluži kakovostno in stilsko dovršeno pohištvo.

Svojim strankam zato ponujamo notranjo opremo po zmernih in dostopnih cenah. Izbirate lahko med različnimi stili, materiali in proizvajalci. Med njimi pa si prav posebno mesto zasluži ponudnik JELA.

img alt=

JELA pohištvo je primerno tudi za najzahtevnejše kupce, ki od notranje opreme pričakujejo le najboljše. Če si tudi vi želite svoj dom opremiti s pohištvom visoke kakovosti, zanj pa ne odšteti cele gore denarja, potem ste na pravem mestu. Z našo pomočjo in JELA pohištvom boste lahko namreč po svojih željah opremili čisto vsako sobo vašega stanovanja ali hiše.

Kuhajte s stilom

Eden najpomembnejših prostorov vašega doma je nedvomno kuhinja. Ta predstavlja nekakšno družabno središče, kjer se na enem mestu zbere vsa družina, poleg tega pa vam omogoča pripravo okusnih in zdravih obrokov. Ker v njej preživimo zares veliko časa, so kuhinje JELA zasnovane tako, da vam kar se da olajšajo delo. Njihovo pohištvo je zares funkcionalno, izdelano iz kakovostnih materialov, ki so odporni na morebitne udarce in poškodbe, poleg tega pa združuje rešitve, ki vam olajšajo vsakdanje življenje. In kar je najpomembnejše, njihove vrhunske kuhinje so dostopne vsakomur, ki si v svojem delu želi uporabnih in dovršenih rešitev.

Jelini kuhinjski elementi so sodobno in premišljeno zasnovani ter tako omogočajo dobro izkoriščenost prostora. Prav zaradi tega so njihovi modeli kuhinj tako zelo priljubljeni. Med najbolj trendi JELA kuhinje sodijo modeli s kuhinjskim otokom (kotna kuhinja Infinity z otokom, moderna kuhinja z otokom Jela Riva) ali kotne kuhinje v L-obliki (moderna kotna kuhinja Jela Highline). Te namreč zagotavljajo dovolj delovne površine in odlično izpolnjujejo pravilo kuhinjskega trikotnika (enostaven in hiter prehod med štedilnikom, koritom in hladilnikom).

img alt=

Velika večina Jelinih modelov kuhinj sledi najnovejšim trendom s področja notranjega oblikovanja in tako odražajo najvišjo eleganco. Ena takih je tudi kuhinja Invictus z otokom. Kuhinja eleganco dosega predvsem na račun sodobno zasnovanih elementov, kot so brezročajne fronte in nežno zapiranje. Tistim, ki bi si v svoji kuhinji želeli nekaj več tradicije in klasike, pa svetujemo, da izberejo kuhinjo v rustikalnem videzu (rustikalna kuhinja Evergreen 2).

img alt=

Čas je, da se naspite

Poleg kuhinje, je spalnica eden tistih prostorov, ki si brez dvoma zasluži vso vašo pozornost pri opremljanju. Kakovosten spanec je izjemnega pomena za vaše zdravje in dobro počutje. Poleg ustreznega ležišča, ki ga lahko prav tako dobite v naši ponudbi, mora biti spalnica opremljena s kakovostnim pohištvom iz zdravju prijaznih materialov, poleg tega pa vam mora biti izbrani stil spalnega prostora tudi všeč. V njem se morate dobro počutiti, saj se boste le tako lahko dobro naspali.

img alt=

Ker so si okusi posameznikov med seboj precej različni, so pri Jeli pripravili kar osem različnih kolekcij spalnic, ki vsaka po svoje navdušuje. Ljubitelje nežne elegance in umirjenega stila bosta navdušili spalnica Kalla Avis in spalnica Kalla Gala. Mehke linije in nežne barve vam pomagajo pri sprostitvi in posledično mirnemu nočnemu spancu. Če prisegate na moderno pohištvo, potem vam svetujemo ogled spalnice Piano in spalnice Kalla Onyx, ki ju zaznamujejo ravne in definirane linije, jasne in izstopajoče barve v kombinaciji z lesenimi odtenki ter osvetlitev, ki prostor še dodatno osveži. Če pa si želite sanjati v klasični spalnici s tradicionalnim in ‘zimzelenim’ pohištvom, pa sta spalnica Kalla Tara in spalnica Kalla Evergreen pravi za vas.

Novost iz Jelinih vrst

V Furnituri lahko s ponosom povemo, da svojim strankam že vrsto let zagotavljamo cenovno dostopno pohištvo najvišje kakovosti, ki ga proizvaja podjetje Jela. Naši že tako pestri ponudbi njihovega prvovrstnega pohištva se je sedaj pridružila še spalnica Invictus, ki združuje vrhunske materiale in brezčasno eleganco.

img alt=

S svojim dovršenim dizajnom in prvovrstnimi materiali spalnica Invictus brez težav zadovolji tudi najbolj zahtevne okuse. Pohištvo je izredno uporabno in praktično, odlikujejo pa ga pametne rešitve, kot na primer mehko zapiranje in mat lak, ki ne pušča neprivlačnih prstnih odtisov na površinah. Spalnica Invictus vam ponuja garderobne omare različnih dimenzij s klasičnim odpiranjem, dve dimenziji postelje, ter številne komode in nočno omarico, ki vas bodo nedvomno v trenutku očarale.

Vse za vaš dom

V Furnituri pa nismo pozabili niti na ostale prostore vašega stanovanja ali hiše. Čisto vsaka soba je namreč pomembna in je del popolne celote, ki ji pravimo dom. Naj vas kakovost in edinstven dizajn pričakata že ob prihodu domov. To vam omogočajo predsobe JELA, ki združujejo uporabnost, kvaliteto in estetiko. Izbirate lahko med klasičnimi predsobami različnih barvnih odtenkov (predsoba Milla Evergreen, predsoba Milla Tara), modernimi predsobami (predsoba Milla Onyx) in predsobami, ki odražajo brezčasno eleganco (predsoba Milla Gala).

img alt=

Po napornem dnevu si boste lahko odpočili na udobni sedežni garnituri v prijetno urejeni dnevni sobi, ki je prilagojena vašim željam in okusu. JELA je namreč ponovno dokazala, da brez težav zadovolji prav vsakemu uporabniku. V naši ponudbi lahko najdete tako dovršene klasične dnevne sobe (dnevna soba Radda Tara) kot tudi sodobne dnevne sobe z modernim pohištvom in osvetlitvijo (dnevna soba Radda Piano 2).

img alt=

Z vrhunskim Jelinim pohištvom lahko opremite tudi otroško sobo - ta je lahko pisana in igriva (otroška soba Kiki Joy) ali nekoliko bolj nevtralna in umirjena (otroška soba Kiki 2).

img alt=

Najbolje prodajano pohištvo v našem salonu

V našem pohištvenem salonu boste srečali veliko kakovostnih proizvajalcev notranje opreme, a med njimi zagotovo prednjači prav Jela. Glavne lastnosti, zaradi katerih se naše stranke tako rade odločajo za njihovo pohištvo, je predvsem eleganten in vedno moderen dizajn, pametne uporabniške rešitve in kakovostni materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo kupljene opreme.

Ne glede na to, ali opremljate kuhinjo, spalnico, dnevno sobo, hodnik ali otroško sobo, je Jela nedvomno prava izbira. Svoje izbrano pohištvo lahko z le nekaj kliki naročite kar na naši spletni strani. Pri tem vam bodo z nasveti z veseljem pomagali naši izkušeni svetovalci. Na voljo smo vam na telefonski številki 070 458 517, svoje vprašanje pa nam lahko posredujete na e-mail naslov prodaja@salonpohistva.si ali preko kontaktnega obrazca na spletu. Nakup izbranega pohištva še nikoli ni bil tako enostaven.

img alt=

Ker pa se zavedamo, da opremljanje doma pogosto zahteva kar nekaj premisleka, se lahko z našimi svetovalci dodatno posvetujete tudi v našem salonu na Letališki 32J, vsak dan od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Tu si boste lahko ogledali nekaj razstavljenih Jela kuhinj in ostalih eksponatov, se prepričali o kakovosti materialov in izbrali vam najljubše barvne odtenke pohištvenih kosov. Za vaše popolno zadovoljstvo bodo, poleg odličnega nakupa pohištva, poskrbeli vrhunska ekipa, dobro vzdušje in dišeča kava, ki jo skuhamo mi. V Jelini kuhinji, seveda.