Poletje je čas dveh prijetnih stvari, ki jih vsi vse leto težko pričakujemo. To so dolge sproščene počitnice in popusti na velikih poletnih razprodajah!

Najbolje je združiti oboje in še pred odhodom na oddih pod morske borovce ali v prijeten poletni hlad gora nakupiti odlične kose po neverjetno znižanih cenah!

img alt=

Del dopusta naj bo namenjen prenovi ali osvežitvi doma

Preden se čisto zares odpravimo na daljše poletne počitnice, je dobro, da svoj dom končno prenovimo ali vsaj osvežimo. Lahko se lotimo generalne prenove, lahko pa tudi manj stresne prenove posameznih prostorov. Prostoru lahko dodamo svežino že s preprosto menjavo pohištva ter nekaj spremembami v njegovi postavitvi.

Ni lepšega, kot se iz šotorskih dogodivščin v kampu ali iz bivanja v minimalističnih sodobnih apartmajih, vrniti domov v urejen in prenovljen dom, kjer lahko res vsak trenutek začutimo toplino fraze »ljubo doma, kdor ga ima«.

Do 70-odstotkov popusta za vrhunske kose pohištva

Res vrhunsko pohištvo je do konca julija v Salonu pohištva Furnitura mogoče kupiti po smešno nizkih cenah. Naša vizija že tako vključuje visoko kakovost in dostopno ceno, sedaj pa lahko s par kliki prenovite celoten dom, ne da bi ob tem trpela vaša denarnica.

img alt=

Kaj boste prenovili?

Predlagamo, da prenovite tisti prostor ali del prostora, za katerega že dolgo zbirate voljo in čas. Ugodna cena pohištva je lahko za tako priložnost res dobra vzpodbuda! Dnevna soba, kopalnica, spalnica, kuhinja, balkon ali vrt – kje boste pričeli s prijetno in pozitivno spremembo doma?

Odlični predlogi za poletno prenovo doma

Da boste lažje našli rešitev ali navdih, vam spodaj ponujamo nekaj zanimivih predlogov izjemno znižanega pohištva, s katerim bo vaše bivališče postalo še prijetnejše.

Popusti v dnevni sobi

Če načrtujete samo osvežitev kotička za gledanje televizije, bo moderna TV-omarica Stockholm v vaš dnevni prostor vnesla svež veter in obilo shranjevalnega prostora s svojimi šestimi predali. Na voljo je tudi manjši TV-regal Radda Onyx v podobnem slogu, po ugodni ceni pa je dosegljiva še oplemenitena viseča TV-omarica Lant Hrast z zanimivo LED-osvetlitvijo. Vse naše TV omarice in regale si lahko ogledate tukaj.

Morda pa je čas za nov kavč? Izjemno praktičen in udoben je samo do konca julija znižan kavč Selene, ki bo krasno popestril predvsem manjše prostore ali dele prostorov. Na voljo je v čudovitem sivem in temno zelenem odtenku. Vse ostale sedežne garniture v naši ponudbi si lahko ogledate tukaj.

img alt=

Včasih dnevna soba potrebuje le kak detajl, da spet lahko zaživi v polnosti. Nova klubska mizica Palmer, zanimiva stenska ura Bistro, dizajnerski set polic Nilo ali domiseln regalni poličnik Vanilla, ki ga je mogoče dopolnjevati celo s predali za poličnike Cubix ali z vratci Cubix v različnih barvnih kombinacijah, lahko v dnevni sobo vnesejo še več energije, živahnosti in praktičnosti!

Popusti v kuhinji in jedilnici

Se že dolga leta veselite svoje nove kuhinje in je zanjo prišel čas ravno sedaj? Odlično! Kajti ob nakupu nekaterih boste lahko izkoristili tudi neverjetne popuste. Moderna kuhinja Jela Modern, ki jo je možno dobiti v različnih barvah in tudi po naročilu, je ta trenutek na voljo po več kot pol nižji ceni.

Izjemno dostopne so tudi rustikalna klasična kuhinja Nika, prostorna Jela kuhinja Lira in lepa bela kuhinja Paula. Cenovni hit to poletje je 240 centimetrov dolga kuhinja Junona, ki je na voljo po garantirano najnižji ceni 360,91 €.

img alt=

Med poletno razprodajo pohištva se je znašlo tudi nekaj jedilnih miz in kuhinjskih stolov: masivna jedilna miza Mexico, raztegljiva miza Kongo, jedilni stol Tanaja, jedilni stol Siena New v rustikalnem morskem izgledu, ali izjemno razkošen jedilni stol Calixer z nasloni za roke in žepkastim vzmetenjem.

Popusti v spalnici in otroški sobi

Kaj potrebuje vaša spalnica: novo posteljo VERA (z nočno omarico), garderobno omaro z drsnimi vrati Baltimore ali morda samo novo jogi vzmetnico mebloJOGI® Relax Dream, s katero bo spanec spet lahko sanjski?

Med več kot 50-odstotkih znižanimi izdelki je tudi spalnica Kalla Evergreen, ki vsebuje zakonsko posteljo, 4-delno garderobno omaro in dve nočni omarici. Zagotovo gre za ponudbo, ki ji ni para!

img alt=

Otroška postelja Luki s predalom, ki jo krasijo motivi džungle, ali otroška postelja Dreamy Formula, ki je na voljo v več dimenzijah in barvah, bosta otroku zagotovili varen in miren spanec, vaši denarnici pa prizanesli med poletjem tako, da boste lahko otroka večkrat peljali na sladoled ali na bazen.

Na voljo tudi Montessori pripomočki

Med znižano ponudbo je tudi nekaj kakovostnih otroških pripomočkov, ki sledijo t. i. montessori pedagogiki, katere bistvo je, da v popolnosti sledi otrokovemu telesnemu, čustvenemu in intelektualnemu razvoju. Odličen pripomoček za samostojno delo in ustvarjanje najmlajših je na primer Montessori 2v1 stolček Pomagalček.

img alt=

Popusti v kopalnici

Včasih kopalnice res ni treba razbiti in prenoviti vsako njeno ploščico, mnogokrat je dovolj že menjava pohištva v njej. Nov kopalniški blok Easy 4v1 v kombinaciji z novimi brisačami lahko naredi čudeže! Morda pa potrebujete za željeno spremembo le lično ogledalo Tangular?

img alt=

Popusti na vrtu

Krasna vrtna garnitura Dritto iz umetnega ratana po res dobri ceni bosta vaš vrt ali teraso naredila še prijetnejšo. Skrite vrtne kotičke ali balkone pa bo popestril manjši vrtni set Finley z mizico, dvema stoloma in stojalom za rože ali prestižno korito za rastline Flower. Naj vas zrak in udobje vrta začarata, medtem ko pijete svojo najljubšo pijačo …

img alt=

Najprej po spletnih nakupih, potem pa na …

… zaslužene počitnice, seveda! Za počitnice boste poskrbeli sami, glede spletnega nakupa vrhunskega, cenovno dostopnega pohištva pa smo vam v Salonu pohištva Furnitura vedno na voljo! Za dodatne informacije, nasvet ali ponudbo pokličite naše izkušeno osebje na telefonsko številko 070 453 517 ali nam pišite.

img alt=

In ne pozabite izkoristiti naše velike poletne razprodaje pohištva s prihranki do 70 odstotkov, ki traja samo do konca julija!