Danes različne trgovine in prodajne hiše ponujajo akcije in popuste preko celotnega leta, kljub temu pa se še vedno vsako leto črni petek ali »Black Friday« napoveduje kot najboljši dan za nakupe. In to ne brez razloga. Črni petek dejansko prinaša izjemne priložnosti za prihranke. Spletno nakupovanje je naredilo izkoriščanje dni velikih popustov še bolj dostopno, saj se za nakup ni potrebno niti preobleči iz pižame.

Popusti so lahko še posebej občutni pri večjih zneskih, zato je smiselno tudi pri nakupovanju tako pomembne stvari, kot je novo pohištvo, počakati in biti pozoren na znižanja črnega petka. Preden pa začnete s kliki polniti svojo košarico, je pomembno izbrati ustrezno spletno trgovino, ki vam bo za vaš denar ponudila kar največ. Specializirane pohištvene trgovine in saloni, kot je naša Furnitura, svojim strankam ponujajo dosti več kot običajne velike trgovine ali trgovske verige, ki se fokusirajo na kvantiteto in ne izkušnjo posameznika.


Strokovni nasveti

V specializirani pohištveni trgovini Furnitura smo zaposleni svetovalci in prodajalci z visokim strokovnim znanjem, ki znamo odgovoriti na vaša vprašanja, brez skrbi pa lahko zaupate tudi naši presoji in predlogom. Kupci se ne boste izgubili med visokimi policami in bili prepuščeni sami sebi, kot se rado zgodi v največjih trgovinah. Na voljo smo vam svetovalci, ki smo tu z namenom pomagati kupcu. Lahko se vam bomo v celoti posvetili in ne bomo hiteli k drugim opravkom. Četudi imate v glavi jasno sliko, kakšno kuhinjo ali posamezen kos pohištva želite, je pri izbiri vredno pridobiti tudi priporočila strokovnjaka, ki vam bo predstavil prednosti določenega predmeta ali vas opozoril na njegove specifike. Poleg tega, da kuhinja izgleda dobro, je namreč izjemno pomembna tudi njena funkcionalnost.

Po izkušnjo v Showroom

Preprost posteljni okvir je verjetno lahko naročiti prek spleta brez prevelikih zadržkov. Pri izbiri kompleksnejših kosov pohištva ali izbiri večjega števila, ko gre za opremljanje celotne sobe ali novega stanovanja, pa si človek rad vzame več časa in stvar vidi tudi v živo. Prav zato Furnitura ponuja Showroom, kjer so vam na voljo dodatne storitve. Po predhodnem dogovoru si lahko tam ogledate izbrane kuhinje, vzmetnice, sedežne garniture in več. Na ogled so vam na voljo tudi določeni vzorci materialov, ki vam bodo pomagali pri končnemu izoblikovanju vaših želja za nov pohištveni kos. Poleg tega vam lahko svetovalci preko pogovora pomagajo pri usmeritvah in izbiri večjih sklopov pohištva, ko opremljate nov prostor in ga želite dodelati v celostno zaokroženo podobo. 3D izris spalnice, otroške sobe, kuhinje ali katerega drugega prostora za katerega se lahko dogovorite ob obisku Showrooma, vam pomaga pri preizkušanju možnosti in izoblikovanju načrta izbire pohištva. Zelo pomembno je namreč, da se že pred nakupom prepričate, kako bo nek kos izgledal v konkretnem prostoru, glede na njegovo velikost, obliko in druge specifike.

Prihranek

Ne nazadnje, pohištvo večini pomeni večjo finančno investicijo. Če se odločite za nakup nove postelje ali menjavo celotne kuhinje, je dobro vnaprej določiti okviren proračun. Za lažjo predstavo in okvirni izračun si lahko na spletni strani ogledate izdelke znotraj določenih cenovnih rangov. Tako boste lahko sestavili bolj realno oceno. V vsakem cenovnem razredu je ponudba izjemno široka in raznolika. Svetovalec vam bo, če pozna vaš proračun ali »budget«, precej lažje pomagal pri izbiri pravšnjega kosa za vas. Pomembno je izpostaviti še eno dobro plat spletnega nakupovanja. Ko se v fizičnih nakupovalnih centrih sprehajaš med trgovinami in v nakupovalni voziček zlagaš artikle, ki imajo vsak zase izjemno nizko ceno, kaj hitro izgubiš nadzor nad skupno vsoto teh izdelkov. Pri nakupovanju na spletu pa v kotičku ekrana stoji košarica, ki lajša nadzor in pregled nad celotno ceno nakupa. Na ta način se boste izognili presenečenju na blagajni in hkrati izkoristili izredne popuste.

Furnitura - lajša odločitve

Pri izbiri pohištva naj pomembno vlogo igrajo osebne želje posameznika, para ali družine. Pri Furnituri strokovno usposobljeni svetovalci, ob predstavitvi vašega budgeta, vašim željam najdemo realno obliko. Tako boste prek spleta naročili in na dom dobili nov kos pohištva, ki ne bo še en zgrešen nakup, pač pa bo vaš dom dopolnil, ne da bi pri tem ostali s prazno denarnico v rokah.

--

Ni potrebno, da ste pri pomembnih odločitvah sami. Obrnite se na naše svetovalce in prihranite. Vedno smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!