Trenutne razmere vam narekujejo, da raje ostanite doma. A tudi v domačih prostorih si lahko življenje popestrite na svoj način. Namesto, da vsak sedi za svojim ekranom, v poznem popoldanskem času ali zvečer skličite vse člane družine za večjo mizo in skupaj odigrajte partijo najmikavnejše družabne igre.

Če v svojem stanovanju pogrešate vsestransko uporabne mize, jih dobite pri nas – vrhunsko zasnovane iz odličnih materialov in po najdostopnejših cenah.


Miza Roxy bo osvojila vsa družinska srca

Če v svoj dom postavljate izključno moderno zasnovane kose pohištva in druge elemente, je naša jedilna miza Roxy kot nalašč ustvarjena za vas. Je najmoderneje zasnovana in izdelana iz kakovostnega MDF materiala. Ta zagotavlja dolgo obstojnost! Na voljo vam je v privlačni kombinaciji sivega in belega barvnega odtenka. Takšna kombinacija je vrhunska izbira za vsako jedilni prostor. Za piko na i vaša jedilnica v hipu postane še svetlejši in elegantnejši.

 

Ključna prednost mize Roxy je ta, da jo lahko v hipu raztegnete oziroma podaljšate – in to za kar 40 centimetrov. Če se bodo z vami želeli družabne igre igrati še sosedje, je takšna prednost mize še toliko bolj dobrodošla.

Sicer pa vam je miza Roxy na voljo v kar treh različnih dimenzijah. Preverite, katera je najustreznejša za vas.

Kliknite tukaj: https://www.salonpohistva.si/raztegljiva-jedilna-miza-roxy-bela-siva. To je le ena od naših najmikavnejših družinskih miz, ki vam jo lahko ekspresno dostavimo na dom.


Mize drugačnih oblik

Pri nas vam niso na voljo samo mize pravokotnih oblik. Takšna oblika je sicer med našimi kupci precej priljubljena, a ko jim razkrijemo še druge oblike miz, so navdušeni.
Ker vam jesenski čas ponuja še kar nekaj sončka, se z najbližjimi zgodaj popoldne lahko družite na vrtu. Nanj bi lahko postavili tole mizo: https://www.salonpohistva.si/ovalna-vrtna-miza-eclypse-raztegljiva. Kaj ni mikavna? Zagotovo!

Raztegljiva ovalna miza Eclypse je kot nalašč ustvarjena za posedanje z bližnjimi na vrtu v družbi najrazburljivejših namiznih iger na svetu. Miza je izdelana iz masivnega lesa – robinje. Za raztezanje in krčenje je zelo preprosta. Še zlasti zanimiv je kontrast kombiniranja ravnih ter ukrivljenih elementov, ki mizo naredi še bistveno atraktivnejšo. 
Če vam bo na vrtu prehladno, pa mizo zlahka lahko prenesete na zastekljeno teraso, v garažni ali pa kletni prostor, kjer se vaša igra lahko nadaljuje v toplejšem zavetju.


Še nekaj mikavnejših družabnih iger za na mizo

Mizo ste si že izbrali. Sedaj je čas za razmislek o tem, katera namizna igra bo na vrsti najprej.
Tu je seznam najbolj priljubljenih namiznih iger vseh časov:


• - Človek ne jezi se;
• - Spomin;
• - Karte 'Ena';
• - Tombola.

Na mizo ne pozabite postaviti kakšnega mikavnega jesenskega prigrizka ali sladice iz kostanja. Poskrbite še za ustrezno pijačo. In naj se igra prične …
Če vam kar koli ni jasno, pa se vedno lahko obrnete na nas. Tudi v primeru, če ste pozabili pravila za Tombolo!

Pišite nam preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517

Z veseljem vam bomo pomagali izbrati najudobnejšo mizo ustrezne velikosti za vse vaše družinske člane! Ste za? Vsekakor!

Ne spreglej tudi naslednjih novic in nasvetov o kuhinjah in jedilnicah:

- Nasveti in ideje za opremljanje kuhinje

- Kuhinje po naročilu

- Načrtovanje kuhinje

- Popolna obnova / prenova stare kuhinje od A do Ž