Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Otroška postelja Onda (dve dimenziji, več barv)

Proizvajalec
Colombini
Kakovostno izdelana in estetsko oblikovana otroška postelja Onda, ki je na voljo v večih barva, je idealna za opremo otroške sobe. Otroška postelja Onda je izdelek iz linije Eresem priznanega italijanskega proizvajalca pohištva Colombini.
Price From: 196,42 €
Dobava: Kontaktirajte nas
Cena dostave: 5,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Otroška postelja Onda (dve dimenziji, več barv)

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Kakovostno izdelana in estetsko oblikovana otroška postelja Onda, ki je na voljo v večih barva, je idealna za opremo otroške sobe. Otroška postelja Onda je izdelek iz linije Eresem priznanega italijanskega proizvajalca pohištva Colombini. Otroška postelja Onda je izdelek iz linije Eresem priznanega italijanskega proizvajalca pohištva Colombini. Možno je tudi naročilo vseh ostalih izdekov vidnih na slikah.

Barve: rumena, oranžna, rdeča, ciklama, akvarel, kobalt, pistacija, bela(po naročilu možno tudi kombiniranje barv in nekatere dodatne barve)

Otroška postelja Onda : barve

Dimenzije postelje:

  • za vzmetnico dimenzije 80x190cm: širina: 96,2cm; dolžina: 200cm; višina: 90cm
  • za vzmetnico dimenzije 90x190cm: širina: 106,2cm; dolžina: 200cm; višina: 90cm

Ostalo: Otroška postelja Onda ne vsebuje vzmetnice in posteljnega poda.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij